Elektrická verze Jumpy oceněna.

CITROËN Ë-JUMPY ZÍSKAL OCENĚNÍ „INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2021“

  • Po voze Citroën Berlingo Van, oceněném v roce 2019, získává prestižní ocenění „Mezinárodní dodávka roku 2021“ Citroën ë-Jumpy.
  • Elektrická verze Jumpy, která byla uvedena na trh v květnu, představuje konkrétní řešení přizpůsobené potřebám profesionálů, státní správy či nejrůznějších sdružení. Umožňuje jim velkou všestrannost díky dojezdu až 330 km (cyklus WLTP) a možnosti volného přístupu do městských center s regulovaným vjezdem a zároveň přispívá k zachování kvality ovzduší a optimalizaci provozních nákladů.
  • Elektrický motor vozu ë-Jumpy zvyšuje potěšení z jízdy a komfort. Baterie byly do vozu zabudovány tak, aby byly zachovány všechny přednosti vozu Jumpy, který se již stal ve svém segmentu měřítkem kvality.
  • Toto ocenění hodnotí know-how Citroënu v oblasti užitkových vozidel a proaktivní elektrifikační strategii, jejímž cílem je čelit novým výzvám v oblasti mobility.

 

 

Ë-JUMPY ZVOLEN „MEZINÁRODNÍ DODÁVKOU ROKU 2021”

Citroën ë-Jumpy získal prestižní ocenění „International Van Of The Year 2021“ (IVOTY). Moderní styl, pohodlí na palubě, dynamické vlastnosti a velikost nákladového prostoru v kombinaci s výhodami nejlepší elektrické technologie si získaly porotu složenou z 24 novinářů a redaktorů nezávislých časopisů specializovaných na lehká užitková vozidla (LUV).

Cena od členů poroty IVOTY, které předsedá Jarlath Sweeney, podtrhuje relevantnost nabídky přispívající k přechodu na nové zdroje energií, která je přizpůsobená potřebám firemních zákazníků. Připomínáme, že Citroën byl korunován Mezinárodní dodávkou roku již pošesté v historii této velmi prestižní ceny.

 

„Všechny týmy Citroënu jsou na titul „Mezinárodní dodávka roku 2021“, který získal ë-Jumpy, velmi pyšné. Elektrická verze Jumpy poskytuje firemním uživatelům konkrétní řešení nových výzev mobility ve městech, ale díky dojezdu také ve venkovských oblastech, kde jim umožňuje zajistit pohyb v nevídaném komfortu a při zachování všech užitečných vlastností verze se spalovacím motorem.

Nový ë-Jumpy je věrný strategii značky Citroën, která nabízí řešení šitá na míru očekáváním profesionálních zákazníků. Naší ambicí je přinášet inovativní produkty a služby a tím jim v běžném životě zajišťovat větší pohodlí a pohodu. Dnešní cena od poroty složené z odborných novinářů podpoří obchodní ambice tohoto modelu.“

Vincent Cobée – generální ředitel Citroënu

 

KLÍČE K ÚSPĚCHU VOZU Ë-JUMPY

Nový Citroën ë-Jumpy má všechny přednosti verze se spalovacím motorem z hlediska charakteru, rozměrů, objemu nákladového prostoru a užitečného zatížení, a navíc přidává komfort spojený s elektrickým pohonem.

 

Všestrannost použití:

Podnikatelé si mohou vybrat požadovaný dojezd svého vozidla tak, aby co nejlépe vyhovoval jejich každodenním potřebám. K dispozici jsou dvě úrovně dojezdu, které pokryjí většinu potřeb profesionálů v tomto segmentu, ať už jde o cesty na stavbu, zajištění rozvozu dodávek nebo přepravu osob: 230 km v cyklu WLTP s baterií 50 kWh nebo 330 km s baterií 75 kWh.

Díky elektrifikaci tohoto kompaktního furgonu mají přístup i do center měst s omezeným vjezdem, kde mohou setrvávat delší dobu.

 

Pohodlné řízení:

ë-Jumpy umocňuje komfort zejména pohodlným řízením a absencí hluku nebo vibrací. Jeho motor o výkonu 100 kW umožňuje plynule dosáhnout rychlosti 130 km/h, točivý moment je při rozjezdu okamžitě dostupný, současně odpadá nutnost řazení. Je to skvělý způsob, jak obnovit klid v rušném pracovním prostředí.

 

 

Snadné používání:

ë-Jumpy se snadno dobíjí buď prostřednictvím domácí zásuvky (kabel Mode 2 přes standardní zásuvku 8 A nebo zesílenou zásuvku 16 A pomocí zásuvky typu Green’Up), nebo prostřednictvím soukromého či veřejného zařízení (kabel Mode 3 – 32 A přes Wallbox) nebo superrychlé nabíječky veřejné stanice, která umožňuje dobít 80 % baterie za pouhých 30 minut. Dotykový 7″ displej vozu ë-Jumpy nabízí přístup k elektrickým informacím o voze: tok energie, statistika spotřeby, odložené nabíjení, přednastavení teploty.

 

To nejlepší z vozu Jumpy:

Funkce, které usnadňují každodenní život firemních zákazníků již u verze se spalovacím motorem, nepřišly nijak zkrátka. Jsou dispozici u všech typů se 3 možnými délkami a výškou 190 cm umožňující přístup na všechny typy parkovišť, přičemž užitečné zatížení a objem i modularita jsou identické jako u verze se spalovacím motorem: užitečný objem až 6,6 m3, užitečné zatížení 1 275 kg, užitečná šířka mezi podběhy kol 1,25 m.

Konečně, jako každý dobrý nástroj určený pro profesionály a řemeslníky, má rovněž nízké provozní náklady.

 

 

Citroën opět prokazuje své velké odborné znalosti v oblasti užitkových vozů a snahu poskytnout svým zákazníkům konkrétní odpovědi. Nový Citroën ë-Jumpy se v současném období přechodu na nové zdroje energií jeví jako nepostradatelný nástroj pro firmy, státní správu či nejrůznějších sdružení.

Kombinuje to nejlepší z osvědčených funkcí vozu Jumpy a výhody elektrické motorizace pro větší potěšení, pohodlí, volnost pohybu, a navíc i nižší provozní náklady.

 

https://youtu.be/CjUH3h0qWdU