Autodrom kvůli koronaviru prodlužuje platnost poukazů i kupónů.

Autodrom prodlužuje platnost poukazů i kupónů, fungujeme v souladu s vládními opatřeními

Mostecký autodrom přizpůsobil své služby a aktivity vládním opatřením proti šíření epidemie nemoci covid-19. Za přísných hygienických podmínek pokračuje například školení s následným odpočtem trestných bodů nebo tréninky a testování profesionálních týmů a jezdců.

Prodej služeb, produktů a fanouškovských předmětů v e-shopu na webových stránkách autodromu funguje bez přerušení. Jakmile to bude možné, obnovíme také kurzy bezpečné a sportovní jízdy a volné jízdy pro veřejnost. Prodloužili jsme proto platnost poukazů na kurzy a kupónů na volné jízdy, a to do konce května letošního roku.

V této nelehké době nám zakoupením kurzů, poukazů, kupónů a rezervacemi termínů velmi pomáháte, je to pro nás významná podpora. Děkujeme a věříme, že v květnu se všichni na autodromu setkáme!

 

Poukazy a kupóny platné do konce května 2021
Skončila Vám platnost poukazu na kurz bezpečné či sportovní jízdy nebo kupónu na volnou jízdu na dráze? Nic se neděje. Jejich platnost jsme prodloužili do 31. května 2021. Do této doby je nutné si objednat nový vhodný termín služby nebo zážitku, například na červen 2021.

 

Zrušený termín volných jízd
Měli jste rezervaci na termín volných jízd, který byl kvůli covidovým opatřením zrušen? O jízdu nepřijdete! Vaše kupóny platí na další termíny, které vypíšeme. Ozveme se Vám s nabídkou náhradního termínu. Pokud e-mailovou zprávu neobdržíte, zkontrolujte spam, nebo se obraťte na náš e-mail.

 

Školení s následným odpočtem bodů
V souladu s vládními nařízeními autodrom organizuje školení s následným odpočtem trestných bodů na výcvikových plochách polygonu. Řidiči, kteří nastřádali kritický počet bodů a hrozí jim zabavení řidičského průkazu, tak mají stále šanci tomuto riziku předejít.

Výjimka pro vycestování z okresu s trvalým pobytem do jiného okresu se vztahuje také na vzdělávání včetně praxe a zkoušek. Povolena je tak například výuka v autoškolách a právě i školení s odpočtem bodů.

 

Testování a tréninky profesionálních jezdců a týmů
Výjimka z vládních opatření umožňuje pořádat v areálu autodromu také testování a tréninky profesionálních sportovců a týmů. Rezervace termínů a více informací na e-mailu.

 

Prodej poukazů a kupónů nepřerušen
On-line prodej poukazů a kupónů na volné jízdy po velkém závodním okruhu mostecký autodrom nepřerušil. Po návratu do běžného režimu ihned vyhlásíme nové termíny kurzů i volných jízd, na něž se zájemci budou moci objednat.

 

Závodní sezona 2021

 

Termíny stěžejních závodních víkendů letošní sezony zatím platí. Závisí ale na vývoji epidemie nemoci covid-19 a platných vládních opatření proti jejímu šíření.

 

 

O případných změnách budeme včas informovat.

 

 

PR

AMD