MS Superbike 2021 zahajuje i s českým týmem Accolade Smrž Racing.

Accolade Smrz Racing po prvním dni v Aragonu

Po neobvykle dlouhé zimní pauze,způsobené pandemií Covid-19,se vrací Mistrovství Světa Superbike a s ním i český tým Accolade Smrz Racing, který dnes zahájil sezónu prvními volnými tréninky kategorie World Supersport 300 na španělském okruhu MotorLand Aragon.

Oba jezdci českobudějovického týmu využili dnešních dvou volných tréninků k vylepšení jejich Kawasaki a hledání ideálního nastavení na zítřejší Superpole a první závod sezóny, který odstartuje ve 12:45. José Luis Perez Gonzalez skončil na celkové patnácté pozici a Victor Rodriguez byl dvacátý druhý.

 

 

#73 José Luis Perez Gonzalez
„Ze začátku jsem neměl dobrý feeling s motorkou, ale to se postupně zlepšovalo. Nepodařilo se nám sice vylepšit čas, ale spoustu věcí na motocyklu, takže zítra na to pořádně přitlačíme.”

#19 Victor Rodriguez Nuñez
„Na motorce se cítím dobře, ale měli jsme dnes problémy s elektronikou, takže i když jsem na to tlačil, jak se dalo, z motorky jsem víc nedostal. Nicméně známe příčinu problému a na zítřek to vyřešíme.”

Jakub Smrž (manažer týmu)
„Dnešní tréninky byly hlavně o tom, abychom zjistili, jak vše funguje a co se dá zlepšit. Victor měl problém s elektronikou, takže zítra to bude určitě lepší.

 

 

 

foto týmu