Rallysprint Fulnek – Odry 2021 – diváci mají povolení…….

Rallysprint Fulnek – Odry – hygienická opatření

Rallysprint Fulnek – Odry proběhne ve dnech 6. – 7. srpna v okolí Fulneku a Oder v souladu s platnými omezeními Ministerstva zdravotnictví.

Místní obyvatele, diváky a fanoušky rallysportu prosíme na základě doporučení KHS po celou dobu konání Rallysprintu Fulnek – Odry 2021 dodržovat následující opatření:

– V místech, kde není možné dodržet minimální rozestupy 2 metry je nutné nošení roušky i ve venkovním prostředí (zejména v místech administrativní a technické přejímky, případně servisu).

– Všichni účastníci Rallysprintu Fulnek – Odry 2021, tedy posádky, pořadatelé i diváci jsou povinni na vyzvání pořadatele, PČR či pracovníka KHS předložit doklad o bezinfekčnosti (očkování, prodělání nemoci, platný PCR či antigenní test)

– Maximální počet účastníků na jednom volném prostranství je 1500 lidí.

 

 

„Přítomnost diváků v okolí rychlostních zkoušek Rallysprintu Fulnek – Odry je na jejich vlastní osobní odpovědnosti, včetně respektování a dodržování aktuálních hygienicko-protiepidemických opatření vydaných Ministerstvem zdravotnictví České republiky,“ doplňuje šéf organizačního týmu Jaromír Tomaštík. 

 

Více informací k soutěži bude po začátku července zveřejněno na oficiální stránce www.rally-sprint.cz, řada novinek bude dostupná i na facebookovém profilu Rally Fulnek – Odry.

 

 

 

 

 

Rallysprint Fulnek – Odry 2021

foto v galerii – Kopná 2021