Petr Trnka po startu v Buzetu není moc spokojen.

Poslední letošní závody Petra Trnky v ME s kyselou příchutí. ?

Po velmi vydařeném domácím závodě, kde jsme skončili na krásném 3. místě absolutně a stejný úspěch si pak Petr zopakoval na závodech Polsku, přišly dva závody, kdy se úplně vše nepodařilo. 
 
Na závodní trati v Chorvatsku si Petr chtěl spravit chuť ze Slovinska, avšak elektronika byla tentokrát proti. 
 
V sobotních trénincích to jednou Petrovi kleklo a když už jsme si mysleli, že jsme to opravili a Petr tudíž druhou tréninkovou jízdu splnil, tak přišlo nedělní zklamání v podobě stejné závady a Petr zůstal hned v 1. závodní jízdě stát na trati. 
 
Pocity které teď máme, jsou velice těžké, velice nás to mrzí, ale tohle se prostě v motorsportu děje, přece jenom je to pořád technika. 
 
Avšak sezónu 2021 končíme na 5. místě absolutně v tabulce ME a na 3. místě ve skupině E2-SC, což je určitě náš nejlepší výsledek v historii, co jsme začali jezdit ME v závodech do vrchu. ??????
 
 
 
Chceme taktéž poděkovat Vám fanouškům, kteří jste opět celý rok poctivě fandili na sociálních sítích a hnali nás dopředu. Rok od roku je Vás víc a víc a my doufáme, že si vaši přízeň stále zachováme. 
 
V neposlední řadě opět poděkování partnerům, bez kterých by nešlo všechno tohle absolvovat. Děkujeme mockrát.
 
 Ještě ale není úplně po všem.
Teď se musíme sbalit, ale doma se přichystáme na MASTERS, kteří se letos jedou v Portugalsku 8-10.10.2021 na naši známé trati ve městu Braga.