Evropský poskytovatel služeb pro mobilitu rozšiřuje svoji síť.

DKV Mobility spolupracuje se společností TRAVIS Road Services

 DKV Mobility, evropský poskytovatel služeb pro mobilitu, systematicky rozšiřuje svou celoevropskou akceptační síť v oblasti služeb pro vozidla a nově spolupracuje s rezervační platformou TRAVIS Road Services. Zákazníci společnosti DKV Mobility tak mohou prostřednictvím internetu pohodlně objednávat a bezhotovostně hradit kartou DKV mytí nákladních vozidel, čištění cisteren, parkování na parkovištích pro nákladní vozidla nebo opravy nákladních vozidel u 1062 nových servisních partnerů ve dvanácti zemích. Díky této spolupráci se celoevropská akceptační síť společnosti DKV Mobility v oblasti služeb pro vozidla rozrostla na 18 000 stanic.

 

„Máme radost, že díky spolupráci se společností TRAVIS můžeme našim zákazníkům nabídnout přístup k ještě rozsáhlejší akceptační síti v oblasti služeb pro vozidla,“ říká Sven Mehringer, generální ředitel divize Energy & Vehicle Services společnosti DKV Mobility.

„Naši zákazníci se tak mohou v každodenním provozu úspěšně vyhýbat zbytečným prostojům a drahým kilometrům navíc kvůli zajížďkám.“

 

DKV Euro Service

DKV Euro Service je jedním z předních poskytovatelů služeb v oblasti mobility pro dopravní a logistický průmysl. Již od roku 1934 nabízí profesionálům v dopravě bezpočet služeb zaměřených na optimalizaci nákladů a efektivní řízení vozových parků na evropských silnicích.

Mezi ně patří například bezhotovostní platby za produkty a služby u obchodníků se širokým portfoliem nabízených značek a také služby jednotné úhrady mýtného nebo vratek daně z přidané hodnoty či spotřební daně.

DKV Euro Service je součástí DKV MOBILITY. Společnost je zastoupena ve 45 zemích, zaměstnává více než 1 400 pracovníků po celé Evropě a v roce 2020 dosáhla objemu transakcí ve výši 9,3 miliardy eur. Aktuálně je v oběhu více než 5,1 milionu servisních karet DKV a palubních jednotek u přibližně 213 000 zákazníků. V letošním roce byla karta DKV vyhlášena posedmnácté za sebou „Nejlepší značkou“ v kategorii palivových a servisních karet.

 

Travis Road Services

TRAVIS umožňuje dopravcům vyhledávat a objednávat služby v silniční dopravě, například mytí nákladních vozidel, čištění cisteren, parkování nákladních vozidel nebo opravy, a platit za ně. Rezervační platforma TRAVIS je založena na datech získaných v reálném čase a pomáhá dopravcům držet krok s digitalizací.

Společnost je opravdovým průkopníkem této naprosté novinky v odvětví logistiky. Její vizí je, že nikoli lidé, ale samotná vozidla budou vyhledávat, rezervovat a platit silniční služby.

www.yourtravis.com