Dakarské závodní i doprovodné stroje budou k vidění PRAGUE CAR FESTIVALu.

PRAGUE CAR FESTIVAL 30.-31.10.2021

Tým ULTIMATEDAKAR vystaví dakarskou závodní i doprovodnou techniku na jedinečné akci PRAGUE CAR FESTIVAL

PRAGUE CAR FESTIVAL je největší výstava ve střední a východní Evropě se zaměřením na tuning, motorsport, historické automobily a motocykly.

Desátý ročník akce evropského významu nabídne vystavovatelům i návštěvníkům jedinečnou podívanou na široké spektrum unikátních automobilů a motocyklů. Nový formát výstavy spojuje oblasti upravených a sportovních vozů, světa motorsportu a historie vozidel.

Prague Car Festival představí na ploše přes 30 000 m2 nejlepší tuning z celé Evropy, českou i zahraniční špičku automobilových a motocyklových závodů a průřez bohatou historií vývoje automobilů a motocyklů od předválečného období až po současnost.

 

V současné horšící se pandemické situaci tak tým ULTIMATEDAKAR naplno využije (doufejme že ne letos poslední) možnost na osobní setkání s fanoušky.

Díky těsné spolupráci s Toyota HS Automobil představíme dakarský speciál Toyota Landcruiser 3.0l TD, designové týmové doprovodné vozy Toyota Landcruser a Toyota Hilux a také Toyota Yaris GR.

 

 

David Křípal, náš oceňovaný a úspěšný navigátor (držitel již 4 dakarských medailí v řadě) bude podepisovat plakáty a vyprávět neuvěřitelné dakarské příběhy a fanoušci si také mohou potěžkat letošní dakarskou medaili.
Těšíme se na setkání s vámi ve vřelé závodní atmosféře Racing Expo v Letňanech 30.-31.10.2021.

 

 

 

 

Děkujeme, že nám fandíte
web ultimatedakar.cz