Flotila Kamazů vyrazila směr Dakar 2022.

Спортивная команда „КАМАЗ-мастер“ před Dakarem 2022.

Vozy týmu ′′ KAMAZ-Master ′′ vyrazily do Evropy, kde 30 listopadu ve Francouzské Marseille budou ponořeny na trajekt, aby vyslali vybavení účastníků závodu na Arabský poloostrov.

Dne 21 listopadu proběhla v Naberezhnye Chelny tradiční pozorování týmu. Akce se zúčastnil prezident Tatarské republiky Rustam Minnikhanov. V doprovodu státního zástupce Dumy Alfia Kogogina, generální ředitel ′′ KAMAZ ′′ PAO Sergej Kogogin, generální ředitel PO ′′ Tatneft ′′ Naila Maganov, náměstek předsedy představenstva Gazpromu ′′ PAO Vitaly Markelova, generální ředitelka AO X Staring company ′′ Ak Bars ′′ Ivan Jegorov, starosta Naberezhnye Chelny, vedoucí republiky, Naila Magdeva, se zúčastnil rozvodů aut ′′ mistra ′′ týmu ′′ KAMAZ na ′′ Dakar 2022 „.

 

 

Vedoucí týmu Vladimír Chagin řekl hostům o přípravě závodníků na hlavní začátek sezóny.
Prezidentovi Tatarstánu se ukázalo, že vozy budou muset bojovat o vítězství v ′′ Dakaře 2022 „. Master tým KAMAZ nasadí na závod 4 sportovních kamionů. Dva z nich jsou seznámeni s KAMAZ-43509 fanoušky a dvěma novými KAMAZ-4 35091 K5 rodinami.

Představujeme nová technická řešení a vylepšení jednotlivých uzlů automobilů a jednotek, Rustam Minnikhanov osobně otestoval nový rodinný závodní vůz K5 na půdě týmu.

44 podle dakarského účtu začíná 2 ledna v Haile a končí 14 ledna v Jeddahu, prázdninový den je naplánován na 8 ledna v Rijádu. Správní a technické kontroly budou probíhat 30 prosince 31 a 1. ledna. 1. ledna 1 proběhne startovní stupně a závodní prolog.

 

 

Posádky týmu ′′ KAMAZ-Master ′′ členové ′′ Dakaru-2022 „:
✔️ Pilot Sotnikov D. – útočník Ahmadejeva R. – mechanik Akhmetzianov I.
✔️ Pilot Nikolajev E. – útočník Jakovlev E. – mechanik rybářů V.
✔️ Pilot Karginov A. – útočník Mokev A. – mechanik Malkov I.
✔️ Pilot Shibalov A. – útočník Nikitin D. – mechanik Tatarinova I.

 

#kamazmaster #kamaz
Zdroj Kamaz