Buggyráci po testování v píscích v Dubaji balí!

BUGGYRA V DUBAJI ČEKÁ, SERVISUJE A BALÍ!

Vzhledem ke kompletní pouštní jezdecké sestavě je na základně Buggyry v Dubaji hodně rušno a věci se hýbou správným směrem.

Kdo si počká…

Zatímco kontejner s náhradními díly a novým speciálem Can-Am je na cestě, speciály Tatra a zbývající dvě čtyřkolky mají za sebou řadu, zatěžkávacích zkoušek. „Hezky jsme je projeli, máme spoustu dat k analýze, teď je ale na řadě velký servis. Pak dáme nové díly a jedeme znova. Do toho s Pepou a Pavlem začneme pracovat na jeho autě,“ pochvaluje si David Vršecký.

 

Vedle klasiky byl v Dubaji zahájen proces dakarského balení, vycházející z rozhodnutí nepoužívat na Dakaru nové, ale lehce zajeté díly. „Letos testujeme na Středním východě už potřetí, takže zmiňované díly byly prověřeny dakarskými podmínkami, jako doposud nikdy,“ vysvětluje šéfkonstruktér Buggyry.

 

 

 

Téa čeká boj

Stále častěji se stává tématem účast Téo Calveta na lednovém Dakaru. „Z technického hlediska s tím nemáme problém, příprava dvou Tater je pro nás standard,“ konstatuje David Vršecký. „S dakarským speciálem se svezl, byl pochopitelně nadšený, data nevypadala špatně. Teď ho tady čeká docela peklo, ale je to mladý kluk, proč to nezkusit.

Uvidíme, jak si povede na Rally Hail, neřešíme výsledek, ale pojetí jízdy. “ Vyhlídky mladého francouzského truckového šampióna si David ovšem netroufá odhadovat. „Bude to boj, bez šrámů se to asi neobejde. Ale tak, už to v životě chodí. Na druhou stranu, Buggyra Academy, vpřed.“

 

 

 

 

Petr Bošnakov

Buggyra