Vintage Racing Team na Dakar 2022 vyrazí s trojicí vozů Land-Rover.

Vintage Racing Team míří na Dakar 2022.

Na Dakar 2022 vyrazí nově také jezdci Vintage Racing Teamu, jejichž technika již podobně, jako u dalších týmů, dorazila do francouzského přístavu Marseille.

Team tvoří hned tři rodinné posádky legendárních terénních vozů Land-Rover. Jednak otec se synem , několikanásobný účastník Dakaru Dušan Randýsek a jeho synek František Randýsek a dále Petr Fiala a jeho syn Tomáš Fiala. Tyto dvojice doplní bratři Albert Pance a Štěpán Pance.

Všechny tři posádky se od začátku ledna 2022 zúčastní blížící se Rally Dakar v kategorii Classic. Jak známo, zde byl letos v zatím posledním ročníku průkopníkem Ondra Klymčiv se Škodovkou. Jezdci Vintage Racing Teamu pak jedou s naprosto nejstarší technikou a ve vozech s minimem úprav proti sériovému provedení a navíc bez jakékoliv asistence, když veškeré náhradní díly a vše si vezou ve svých autech.

Případné opravy pak nebude řešit tým desítek mechaniků, ale musí je zvládnou vlastními silami a šikovností…….

 

 

 

 

Foto je  z představení týmu

Aktuality a aktuální foto k odjezdu týmu ( a  samozřejmě navíc z různých disciplín motorsportu denně  najdete na našem faceb profilu ZDE: https://www.facebook.com/Motor-MAX-aneb-Automotosport-PLUS-foto