Jakub Kornfeil : Nenapadlo by mne, že jednou napíši vlastní knihu.

KUBAJZ NAPSAL KNIHU
DEFINICE SPORTU
Motocyklový závodník Jakub Kornfeil napsal motivační, poučnou a inspirativní knihu /DEFINICE SPORTU/, která popisuje kariérní růst nejúspěšnějšího českého motocyklového jezdce v kategorii Moto3. Rozklíčování samotného úspěchu a dlouhé cesty paddockem mistrovství světa.

Předávání nasbíraných zkušeností je hlavním tématem knihy. Má 210 stran a vyjde v pevné vazbě V8. K dostání je ve třech vyhotoveních a to ve verzi digitální, Audio a knižní. Vše je dostupné na stránkách www.jakubkornfeil.com Od sladké chutě vítězství až po slabé stránky výhodou. O tom všem pojednává inspirativní a poučná kniha, která je plná vědomostí, tipů a triků.

JAKUB KORNFEIL
A jeho definice sportu

„Nikdy by mě nenapadlo, že já, který na základní škole proklínal četbu, jednou napíši svoji vlastní knihu. Mám rád výzvy, a tohle byla jedna z nich. Na svém bucket listu jsem ji měl zapsanou již dlouho, nicméně až teď jsem k tomu dozrál. Říkal jsem si, že se s Vámi o ty nasbírané zážitky z cest jednou podělím.

Avšak není tomu tak. Kniha není o žádném příběhu a ani nevyprávím zážitky. Účelem DEFINICE SPORTU je předávat nasbírané zkušenosti dál, a šířit osvětu tohoto krásného sportu. Vystižení životních situací, a samotná identičnost knihy je pro mne zcela zásadní.

 

Něco o knize
Co obsahuje kniha
V knize se ukrývá 17. QR kódů pod kterými si můžete načíst přes 600 fotografií, vystihující vždy danou kapitolu. Další zvláštnost knihy je ta, že jsem si ji sám namluvil. Posluchače tedy vtáhnu do děje přímo já sám. Celkem dvacet kapitol otevře oči každému, kdo se do četby DEFINICE SPORTU pustí.

Tuhle knihu berte jako usnadnění si cesty ke svému úspěchu. Je vhodná pro všechny věkové skupiny.“