Trenérská škola nabízí kurzy trenérů.

KURZ TRENÉRŮ LICENCE C – JARNÍ TERMÍN 2022

Trenérská škola Autoklubu České republiky ve spolupráci se Střediskem motocyklového sportu Pardubice si vás dovoluje pozvat na další termín školení pro získání trenérské Licence C.

Kurz začínajících trenérů Licence C je pilotním projektem SMS Pardubice, který je plně podpořen Autoklubem České repubily. Kvalifikovaní trenéři se budou moci podílet na výchově nových talentů a mládeže v rámci automobilového a motocyklového sportu a ve svých disciplínách.

Kurzem budou provádět zkušení lektoři v čele s Mgr. Josefem Mňukem, Mgr. Alešem Doležalem, Mgr. Alešem Pospíšilem a dalšími. Budoucí trenéři budou vyškoleni ve všech nejdůležitějších oborech, které se promítají do tréninkového procesu, jako je sportovní trénink, fyziologie, regenerace či výživa a další.

To vše bude zahrnovat intenzivní dvoudenní školení. Chybět nebude ani přednáška o první pomoci a praktický workshop kompenzačních cvičení.

 

 

Školení se uskuteční 19. a 20. března v prostorách jednoho z největších a nejmodernějších fitness center v České republice Nutrend World v Olomouci. Cena za kurz činí 1500,- Kč (zahrnuje ubytování a školení). Kapacita je omezena na 20 účastníků.

„Jsem rád, že se nám ve spolupráci s Autoklubem České republiky daří rozšiřovat trenérskou základnu napříč celým motoristickým sportem, tak jak je tomu zvykem v jiných státech a sportovních disciplínách. Aktuálně se již několik uchazečů a držitelů Licence C vzdělává na VŠTVS Palestra, aby získali Licenci B.

Proto jsme se rozhodli vypsat další jarní termín a přiblížit tak možnosti dalším trenérům. V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat na níže uvedených kontaktech. Rádi Vám zodpovíme jakékoliv dotazy týkající se Trenérské školy.

Přihlášky bude možné podat do 6. března prostřednictvím emailu: trenerskaskola@gmail.com“ prozradil před jarním termínem garant projektu Mgr. Josef Mňuk, MBA.

 

Kontakty na odpovědné osoby:

Garant a koordinátor Trenérské školy AČR

Mgr. Josef Mňuk, MBA, trenerskaskola@gmail.com, + 420 777 000 479

Předseda SMS Pardubice

Martin Novotný, novotnyKMH@seznam.cz, + 420 603 237 743

 

AČR