Dvacetiletý Jáchym Galáš je nejmladším z juniorského programu HM.

Jáchym Galáš bude opět startovat s podporou juniorského programu Hyundai Motorsport

Jezdec týmu Janík Motorsport se stal opět členem juniorského programu Hyundai Motorsport. Dvacetiletý Jáchym Galáš je nejmladším jezdcem z šesti vybraných v rámci zmiňovaného juniorského programu.

Do programu byli zařazeni juniorští jezdci, kteří budou startovat v rámci rally a okruhových závodů TCR.

 Juniorský jezdec Jáchym Galáš v debutové sezóně TCR Europe ukazoval neustále se zlepšující výkon, a tak navazuje na loňské zařazení do programu a má znovu možnost využít podpory závodních inženýrů týmu Hyundai Motorsport Customer Racing.

Kromě toho bude mít možnost se zúčastnit oficiálního testování továrního týmu Hyundai Motorsport, kde bude moci spolupracovat přímo s týmovými inženýry či s továrními jezdci WTCR, kteří mohou nabídnout cenný mentoring a závodní zkušenosti.

 

 

Majitel týmu Janík Motorsport, Václav Janík, uvedl: „Jsem velmi rád, že se Jáchymovi opět dostalo podpory od továrního týmu Hyundai Motorsport a bude tak moci těžit z tohoto juniorského programu pro nadcházející sezónu TCR Europe. Pro mě je to známka skvěle odvedené práce celého týmu v minulé sezóně, kdy jsme mohli Jáchymovi poskytnout plně profesionální závodní zázemí, které přispělo k jeho výborným výkonům.“

 Jezdec, Jáchym Galáš, uvedl: „Velmi si vážím, že mohu být opět zařazen do juniorského programu Hyundai Motorsport a díky němu tak mít možnost se účastnit testů s továrním týmem, na kterých budu moci získat cenné poznatky od týmových inženýrů a závodních jezdců WTCR.

Věřím, že společně s touto podporou a skvělým zázemím týmu Janík Motorsport se mi bude dařit v nadcházející sezóně dosahovat na ty nejvyšší příčky.“