Edice triček HD ve prospěch humanitární pomoci Ukrajině.

Harley-Davidson Europe vydává limitovanou edici triček ve prospěch humanitární pomoci Ukrajině společně s nadací Open Mind Fund

Harley-Davidson Europe vydává tričko H-D for Ukraine v limitované edici ve spolupráci s nadací Open Mind Fund (OpenMind.fund) ve prospěch humanitární pomoci Ukrajině.

 

Z každého prodaného trička bude 50 %* kupní ceny věnováno Open Mind Fund, charitativní organizaci se sídlem v Kyjevě na Ukrajině, která poskytuje okamžitou pomoc v podobě dopravy, přístřeší, potravin, léků a nezbytných dětských potřeb pro občany v nouzi.

 

Tento program založili zaměstnanci společnosti Harley-Davidson, kteří chtěli najít způsob, jak podpořit pomoc na Ukrajině. Tričko navrhli zaměstnanci a je v barvách ukrajinské vlajky s ikonickým logem Harley-Davidson na hrudi. Na zadní straně trička je nápis UNITED WE RIDE, který ztělesňuje ducha značky Harley-Davidson a jednotu při úsilí o zajištění pomoci.

 

Na všech evropských stránkách H-D.com budou odkazy na ukrajinské stránky H-D (HDforUkraine.com) a prodej této limitované edice triček spolu s odkazem na stránky nadace Open Mind (OpenMind.fund) pro přímé dary.

 

 

 

 

V duchu iniciativy United We Ride vyjádřila komunita H-D, včetně dealerské sítě Harley-Davidson, svou podporu prostřednictvím probíhajících komunitních aktivit. Hlavní body jsou:

 

  • Dealerství HD Praha, Česká republika, zorganizovala přepravu a ubytování a pomohla více než 5 000 válečným uprchlíkům bezpečně přejít hranice do České republiky. Tým také zařídil pracovní povolení pro skupinu žen a pomohl zajistit místa pro jejich děti v místních školách.

 

  • O.G. Vilnius, Litva, věnoval více než 10 000 eur do oficiálního fondu zřízeného jménem ukrajinské vlády na pomoc lidem a komunitám postiženým válkou.

 

  • O.G. Varšava, Polsko, zorganizoval několik misí s pomocí ve spolupráci s úřady a dodal zásoby přímo do sídla H.O.G. West Chapter Ukraine.

 

  • Ukrajinské O.G. Chapter; H.O.G. Kyjev, H.O.G. Oděsa, H.O.G. West a H.O.G. Central si nadále navzájem pomáhají sdílením informací a širokou komunikací s cílem zprostředkovat pomoc od jiných komunit mimo Ukrajinu.

 

  • Dealerství H-D Sopron, Maďarsko, poskytlo 30 invalidních vozíků pro nemocnice.

 

  • H.O.G. Prešov a H.O.G. Bratislava, Slovensko, darovali základní zboží a oblečení.

 

  • H.O.G. Budapešť, Maďarsko, darovali základní zboží a oblečení na pomoc postiženým.

 

 

*Harley-Davidson nemá z tohoto produktu žádný zisk a veškerý výtěžek bude věnován na

dobročinné účely.

 

 

# # #

O společnosti Harley-Davidson

Harley-Davidson, Inc. je mateřská společnost firem Harley-Davidson Motor Company a Harley-Davidson Financial Services. Naše vize: Tvorba legendárních produktů a vedoucí úloha v našem odvětví díky inovacím, rozvoji a emocím. Naše mise: Jsme víc, než jen výrobce motocyklů, usilujeme o nekonečnou cestu za dobrodružstvím. Svoboda v duši.

Harley-Davidson již od roku 1903 definuje samotnou podstatu motocyklové kultury a nabízí stále širší škálu špičkových a nezaměnitelných motocyklů s nekonečnými možnostmi customizace a posiluje zážitky z jízdy prostřednictvím akcí, výjimečné nabídky motocyklových dílů, příslušenství, oblečení a značkových doplňků.

Společnost Harley-Davidson Financial Services zajišťuje financování, pojištění a další programy, které pomáhají jezdcům Harley-Davidson vyrazit na silnici.

Další informace najdete na webu www.harley-davidson.cz