V Mandello del Lario se uskuteční netrpělivě očekávaná moto párty.

GMG – Světové dny Guzzi a Mezinárodní motocyklová Rally Città della Moto Guzzi se vrací do Mandella del Lario

  • NEJOČEKÁVANĚJŠÍ PÁRTY NA OSLAVU STÉHO VÝROČÍ MOTO GUZZI JE VE DNECH 8.-11. ZÁŘÍ 2022 KONEČNĚ TADY
  • DVOJITÁ PŘÍLEŽITOST PRO VŠECHNY MOTOCYKLISTY A FANOUŠKY ZNAČKY MOTO GUZZI S PŘEDPOKLÁDANOU ÚČASTÍ TISÍCŮ NÁVŠTĚVNÍKŮ Z CELÉHO SVĚTA

Po roce čekání kvůli restrikcím, které zabránily oslavám stého výročí značky Moto Guzzi, se letos v Mandello del Lario konečně uskuteční netrpělivě očekávaná párty.

Víkend od 8. do 11. září bude jedinečnou příležitostí pro všechny fanoušky značky se sídlem v L’Aquila a každého milovníka motocyklismu a krásných strojů.

Během druhého zářijového víkendu se Mandello promění v globální epicentrum motocyklové vášně, protože Moto Guzzi představuje bezkonkurenční historický odkaz, technologie, styl a přitažlivost, která dokáže zaujmout a vzrušit všechny generace.

 

 

A je to dvojnásobně významná příležitost: jedenáct let po posledním ročníku se vrací zpět GMG – Světové dny Guzzi a připojí se k Mezinárodní motocyklové rally Città Della Moto Guzzi.

Tyto dvě velkolepé akce slibují vyplnit každý jednotlivý okamžik víkendu, který bude jedinečnou a důstojnou oslavou sta let fantastické historie, tvořené krásnými, vzrušujícími motorkami, které nás vždy naplňovaly – a stále naplňují – divokou radostí. Oslavy vášně pro značku Moto Guzzi budou probíhat jak v historické továrně Via Parodi 57, tak po celém Mandellu del Lario.

Světové dny Guzzi – GMG a mezinárodní motocyklová rallye Città Della Moto Guzzi ke 100. výročí budou přirozenou a neodolatelnou atrakcí pro každého Guzzistu, který bude chtít svou Moto Guzzi přivézt zpět do jejího rodiště na břeh jezera Como, centra oslav s nabitým programem, které začínají ve čtvrtek 8. září.

Společně s výborem International Motorcycle Rally Moto Guzzi připravuje festival, který si zaslouží přívlastek „povinný“ jako nikdy předtím.

 

 

Společnost Faber moto
Od roku 2017 je výhradním importérem produktů koncernu Piaggio do České republiky a přináší tak s motocykly značek Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio a Vespa italský styl na české silnice. Faber moto s.r.o. se sídlem v Brně je dceřinou společností rakouské společnosti Faber GmbH, která je importérem produktů koncernu Piaggio na rakouský trh již od roku 1964.

Jednatel Josef Faber zosobňuje druhou generaci zakladatelské rodiny a úspěšně vede rodinnou firmu, která má aktuálně dominantní postavení na rakouském trhu s jednostopými vozidly.

Společnost Piaggio
Italská společnost Piaggio, kterou založil Rinaldo Piaggio v roce 1884 v Janově, zpočátku vyráběla části lodí. V současnosti je koncern Piaggio se sídlem ve městě Pontedera a značkami Aprilia, Piaggio, Vespa, Gilera, Derbi, Scarabeo a Moto Guzzi symbolem městské mobility na dvou kolech.

Společnost Piaggio uvedla skútr „Vespa“ na trh v roce 1946. Piaggio vyrábí více než 530 000 vozidel ročně v 6 výrobních závodech (4 v Itálii, 1 v Indii a 1 ve Vietnamu) a zaměstnává téměř 7000 pracovníků.