Už ve čtvrtek se rozjíždí „Opel Astra Tour“.

Opel v ČR startuje hvězdnou „OPEL Astra Tour

  • Zahájení ve čtvrtek 2. června 2022
  • 4 nové Astry, 16 zastávek
  • V každé lokalitě se losuje Astra na víkend, na konci tour Astra na dovolenou

 

Jednou z nejvýraznějších novinek letošní motoristické sezony je určitě Opel Astra nové generace – vůz, který v mnoha ohledech posouvá laťku svého kompaktního segmentu na vyšší úroveň, protože do něj vnáší technologie dostupné až donedávna jen vozům vyšších tříd.

Sedadla s ergonomickým certifikátem AGR, špičkové adaptivní světlomety LED® Pixel Matrix, originální čelní maska Opel Vizor, plně digitalizovaná přístrojová deska Pure Panel… to je jen zlomek z množství inovací, kterými Astra doslova ohromuje!

 

Der neue Opel Astra

 

V zajmu maximální propagace svojí horké novinky Opel rozjíždí už ve čtvrtek 2. června velkolepou „Opel Astra Tour“, která bude po celý měsíc křižovat naší zemí a zastaví se na 16 místech. Pod patronací lokálních dealerů si volant jedné ze čtyř nových Aster vyzkoušet kdokoli z příchozích. Vzhledem k velkému zájmu o testovací jízdy s novou Astrou je prakticky nutností udělat si rezervaci na stránkách: www.opelastratour.cz.

 

Na zájemce čekají pětidveřové hatchbacky Astra poháněné zážehovým motorem 1.2 Turbo 130 k s manuální i automatickou převodovkou i vrcholná plug-in hybridní Astra PHEV udivující systémovým výkonem 180 k.

 

Příjemným zpestřením testovacích jízd bude losování výherce v každé ze zastávek, který dostane novou Astru (s plnou nádrží) na celý víkend. V závěru celé Opel Astra Tour se pak vylosuje ze všech proběhlých testovacích jízd jeden šťastlivec, který stráví v nové Astře svoji dovolenou.

 

Více podrobností o Opel Astra Tour a podmínky účasti zde: www.opelastratour.cz.

 

 

O Opelu

Opel je jedním z největších evropských automobilových výrobců. Díky masivní elektromobilní ofenzívě je Opel lídrem v trendu snižování emisí CO2. Značku založil Adam Opel v německém Rüsselsheimu v roce 1862 a už v roce 1899 začala společnost vyrábět automobily. Opel je součástí skupiny Stellantis NV, která vznikla v lednu 2021 propojením koncernů Groupe PSA a FCA Group.

Opel (a jeho anglická sesterská značka Vauxhall) je zastoupený na trzích více než 60 zemí světa a krok po kroku vstupuje na další mezinárodní trhy. Opel momentálně implementuje strategii elektrifikace pro zabezpečení svého trvalého růstu a v zájmu naplnění požadavků zákazníků na mobilitu budoucnosti.

 

 

Do roku 2024 bude každá evropská modelová řada značky Opel zahrnovat elektrickou verzi. Po roce 2028 se Opel bude v Evropě plně soustředit na elektromobily.