Vyhlášená soutěž Rallylegend 2022 letos slaví dvacetiny.

HOLLlie McRAE, DCERA NEZAPOMENUTELNÉHO KOlína, BUDE MATKOU UDÁLOSTI A SPOLEČNĚ S DĚDEM JIMMI A STREJCEM ALISTEREM BUDE HVĚZDČIT V „BEST IMPREZA McRAE EDI
REGISTRACE SE OTEVÍRÁ VE STŘEDU 27.
RALLYLEGEND 2022, EDICE 20 LET, NA SCENI SAN MARINO, 13.-16. ŘÍJNA.

Republika San Marino. Je to složitá hádanka, co pořadatelé Rallylegend 2022 skládají, na pódiu od 13. do 16. října: všechny kousky musí zapadnout, aby dosáhly finálního cíle, kterým je doručit veřejnosti edici památného iontu, o ne od dvaceti let, z jedinečná událost pro svět.

To, co dostanete do této skládačky ve výstavbě, je opravdu velmi zajímavé… Zatím je tu potvrzeno přesvědčené a vášnivé podpory důležitých partnerů mezinárodního charakteru, jako jsou Pirelli, Sparco a Eberhard & Co. Kteří jako obvykle budou přítomni a zapojeni do iniciativ a přítomnosti cha mpions, vždy na východ, publikum vás velmi oceňuje. Stejně jako Republika San Marino opět poskytuje konkrétní a cennou institucionální a logistickou podporu, nezbytnou pro to, aby Rallylegenda vyšla na pódium co nejlépe.

Již naplánováno na středu 27. července zahájení registrací na 20. Rallylegend, přičemž uzavírka je naplánována na pondělí 26. září: tak důležité narozeniny si nelze nechat ujít…

HOLlie McRAE DCERA NEZAPOMENUTELNÉHO COLIN KMOTKY RALLYLEGEND 2022
Má rallye v krvi, Hollie McRae. Vyrostla v rodině se silným rallye, miluje motory, silniční závody a hlavně ráda poslouchá o svém legendárním tátovi Colinovi. Co ztratila, když jí bylo deset. Pozvání k účasti na Rallylegend – která již oslavila skotského šampiona hlasitým úspěchem „ColinMcRae Tribute“ v roce 2017, desetiletí zmizení – přivítala Hollie s velkým nadšením, stejně jako si budou dávat pozor ding San Marino děda Jimmy a strýc Alister, také jejich jezdci s hustou minulostí.

 

Bude „aktivní“ kmotrou Hollie: poběží „talk-show“ v Rallylegend Arena, kde budou přítomni skvělí mistři doby, stejně jako soupeři jejího táty a zúčastní se „Nejlepší Impreza McRae Edition“, další skvělé R Jmenování allylegend 2022, čtěte níže. «Je mi ctí být na Rallylegend. A tento projekt, kterého jsme součástí, je opravdu úžasný. Během posledních několika měsíců, při práci s týmem v Best Impreza, slyším – Colinova dcera Hollie McRae se přiznala – část příběhu mého otce ožila. Toto je tak zvláštní příběh pro naši rodinu, tak zvláštní pro sport i pro Skotsko. Těším se, až se to bude líbit mnohým dalším. “

NEJLEPŠÍ PÁRTY McRAE EDICE: DVĚ LEGENDY SPO ZÁVODNÍ DEBUT NA RALLYLEGENDU.
Vraťte se zpět na Rallylegend, po velkém zájmu, který vyvolal poslední ročník, „Nejlepší Impreza“. Že během aktuálního roku došlo k výraznému vývoji. Prvním oficiálním aktem projektu Best Impreza bude prezentace spolu s rodinou McRae na McRae Rally Challenge na skotském okruhu v Knockhill mezi 2. a 3. červencem 2022 zatímco 13. až 16. října 2022 bude nejlepší Imreza McRae Edi tion bude debutové závody u příležitosti 20. ročníku Rallylegend v Republice San Marino.

Projekt Nejlepší Impreza je projekt, který chce Carlo Boroli, zakladatel Best, aby si připomněl éru motorsportu, na kterou nelze nikdy zapomenout.

Projekt Best Impreza McRae Edition se tak stává místem setkání dvou legend: rodiny McRae – od Jimmyho přes Maxe po Colina a Alistera – a Subaru Impreza skupiny A. Rodina skotských šampionů přivítala projekt navržený Carlem Borolim s velkým nadšením. Plán, který začal zhruba před třemi lety, zahrnuje vytvoření limitované a exkluzivní kolekce Subaru Impreza skupiny A, věrné ve všech detailech oficiálním vozům, které vyhrály dva mistrovství světa v rally Builders (1995 a 199). 6) a mistrovství světa pilotů (1995, se skotským Colinem McRaem).

To vše díky práci nejlepších inženýrských techniků, včetně Piera Liattiho, bývalého oficiálního pilota Subaru a vítěze rally Monte Carlo 1997, který měl na starosti testy a finalizaci exemplářů. Plánuje se vyrobit pouze osm nejlepších vozů Impreza McRae Edition, což je nenáhodné číslo: prvních sedm si pamatuje Colinova vítězství v mistrovství světa v rally za volantem party skupiny A a osmý uzavírá sbírku pro ce lebra 1 Mistrovství světa 995

20. RALLYLEGEND 2022:

 

 

KONTAKTY
Sekretariát Rallylegendy: Buňka (+39) 337.1009702
email: info@rallylegend. s
Webové stránky : www.rallylegend.com
Sociální oblast:
Facebook: https://www.facebook.com/officialrallylegend/?ref=hl
Twitter: https://twitter.com/rallylegend
Instagram: https://www.instagram.com/rallylegendofficial/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCnFn4qD2nYj-lNsbcxEyl2A

 

 

 

 

A ještě legendy v Česku :