13násobný účastník Dakaru David Pabiška se vrací do vlastní stáje!

David Pabiška opouští Jantar team. Na Rallye Dakar 2023 vyrazí pod vlastní stájí!

 Motocyklový závodník a 13násobný účastník legendární Rallye Dakar, David Pabiška opouští svůj dosavadní tým, Jantar Team a vrací se do vlastní stáje! Tou je SP moto Bohemia racing team, s níž absolvoval už svoji první Rallye Dakar v roce 2007. Nejinak tomu bude i v roce 2023, kdy na start rallye nastoupí právě pod hlavičkou vlastního teamu.

 

„Jsem nesmírně rád, že jsem dva roky mohl reprezentovat Jantar team pod vedením majitele a manažera Jana Miloně. Chci mu poděkovat, že jsem dostal tuto šanci a věřím, že naše vybudované přátelství bude i v dalších letech stále tak skvělé jako celé moje působení v Jantar teamu. A znovu s pokorou a úsměvem, děkuji Jano,“ říká David Pabiška.

 

Připomeňme, že SP moto Bohemia racing team není na závodním poli žádným nováčkem. Nejen, že za něj nastoupil David Pabiška již při svém první Dakaru v roce 2007, ale tým se podílel rovněž na vzniku některých již fungujících motocyklových dakarských týmů.

 

David Pabiška se tak již pomalu připravuje na rok 2023 a svůj start na Rallye Dakar pod vlastním týmem. V průběhu podzimu jej navíc čeká seriál vybraných závodů cross country v České republice. Před nedávnem se navíc stal i novým ambasadorem Harley-Davidson pro první adventure touring značky, model Pan America.

Ve spolupráci s Harley-Davidson rovněž připravuje jezdeckou akademii, kde si majitelé motocyklu Pan America 1250 budou moci užít nezapomenutelné jízdní dobrodružství právě s Davidem Pabiškou.

 

 

 

www.facebook.com/davidpabiskaofficial

www.instagram.com/davidpabiskaracing/