Czech Kart Open pokračuje ve Vysokém Mýtě.

INFORMACE K CZECH KART OPEN VYSOKÉ MÝTO
 
Seriál Czech Kart Open pokračuje ve dnech 19.-21. srpna na okruhu ve Vysokém Mýtě. Nyní všem soutěžícím a jezdcům přinášíme základní informace k tomuto závodu. Veškeré dokumenty naleznete také mnohem jednodušeji na elektronické vývěsce v aplikaci Sportity pod heslem CKOmyto2
 
Důležité informace ze základního ustanovení:
V celém areálu platí přísný zákaz používání elektrických topení, vařičů, ledniček, klimatizací a ostatních pro závodění zbytných elektrických zařízení. V případě přetížení z těchto důvodů může docházet k výpadkům elektrického proudu.
 
Pořadatel se rozhodl pro zřízení místa pro nafukování pneumatik pro případy výpadků proudu. Toto místo bude u budovy administrativní přejímky.
 
V celém areálu závodiště je osobám mladším 18 let přísně zakázáno využívání všech motorových vozidel (elektrické koloběžky, motorové koloběžky, hooverboardy a podobně). Při porušení tohoto nařízení hrozí odpovědnému soutěžícímu pokuta 1 000 Kč. Při opakovaném porušování hrozí pokuta až 5 000 Kč.
 
Je vydán přísný zákaz vstupu na kluzné plochy, a to v celém areálu. Při vstupu na kluzné plochy a poškození bude udělena pokuta dle provozní řádu 10 000 Kč!