V Pacově u Pelhřimova nechyběl ani tým Orion.

MMČR Pacov 28. srpna – Orion Racing KTM Team…

V neděli pokračoval pátým závodem domácí mistrák v motokrosu na oblíbené dráze v Pacově u Pelhřimova. Den před závodem kvalitně zapršelo – ještě během dopoledne mrholilo, ale odpoledne se počasí umoudřilo – dorazilo poměrně dost motokrosových fanoušků a myslím si, že viděli zajímavý, dramatický motokros s novými lídry do Přerova (MX1, MX2)!

Slovák Pavol Repčák (Orion Racing KTM) se v neděli snažil, ale na ty nejrychlejší to nestačilo – v hlavní skupině MX1 dojel celkově pátý, když jasně vyhrál Němec Max Nagl (Haas Racing). Repčák tak zde přišel o červenou tabulku, kterou naopak převzal Dušan Drdaj.

Jakub Terešák (JD Gunnex RT) opanoval třídu MX2, z jezdců Orion se zde ukázal se stopětadvacítkou Dominik Kučeřík, který sbírá potřebné zkušenosti. Na startu chyběl Petr Rathouský, ten se před Pacovem podrobil operaci kolene.

Hvězda Orionu Petr Bartoš bral plný počet bodů ve Veteránech a to ještě v MX1 byl po dobrém, snaživém výkonu celkově 11tý. 14letý Martin Červenka si odvezl po bojovném výkonu z Pacova bronz (kubatura 85 ccm), zlato vybojoval Marek Novák (JB MX Racing).

Petr Kovář