Vzrušující týden pro milovníky Porsche v Tyrolsku.

Setkání vozů Porsche 911:  adrenalin na starých alpských silnicích

1.9.2022 – Impozantní scenérie, spousta koňských sil pod kapotou, elegantní design, řada doprovázejících akcí s vybroušeným stylem a vytříbeným vkusem. Vzrušující týden pro milovníky vozů Porsche v rakouském Tyrolsku startuje už 11. září.

 

Skvostné trasy v Alpách, průsmyky, jedinečné vyhlídky a velkolepé výhledy zpoza volantu i mimo něj, stylové pěší túry. O tom všem je tradiční setkání Porsche vozů v rakouském SPA HOTELU Jagdhof, které se letos koná od 11. do 18. září. Účastníky čeká týden plný divokých jízd po alpských silnicích, proložený návštěvami nejvybranějších horských chat, kulinářských oáz, exkluzivních zábavních míst a obdivuhodných lokací, které nabízejí jenom Alpy.

 

Výrobci legendární značky Porsche 911 letos připravili čtyři trasy. Všechny začínají v Neustiftu v tyrolském údolí Stubai a vedou mj. přes starou brennerskou silnici, vysokohorskou silnici Silvrettu a další legendární alpské cesty.

 

RÁMCOVÝ PROGRAM

11.9. Příjezd a přivítání účastníků, brífink k trasám a programu.

12.9. Trasa s délkou 240 km, předpokládaná délka jízdy cca 4,5 hodiny.

13.9. Po svých to také nemá chybu: snadná 1½hodinová túra k oblíbené chatě Isse.

14.9. Trasa s délkou 340 km, předpokládaná délka jízdy cca 4 hodiny 45 minut.

15.9. Druhá nenáročná pěší túra do Stubaiských hor.

16.9. Trasa s délkou 300 km, předpokládaná délka jízdy 5 hodin.

17.9. Trasa s délkou 150 km, předpokládaná délka jízdy 3 hodiny.

18.9. Brunch a odjezd.

 

 

Relais & Châteaux SPA-HOTEL Jagdhof*****

Unikátní hotel v loveckém stylu se zřetelem na čistotu designu a nadčasovost patří mezi špičkové hotely mezinárodního sdružení Relais & Châteaux.

Součástí je prvotřídní wellness areál o rozloze 3000 m2, přírodní zahrada o ploše 5000 m² a především vynikající kuchyně. Za zmínku stojí i raritně vybavený vinný sklípek a požitková gondola. Hotel leží v Neustiftu v tyrolském údolí Stubai.