V servisním areálu na letišti Tchořovice čeká i program pro malé příznivce rally.

Rally dětem i rodičům

V sobotu a neděli nás čeká předposlední podnik SONAX Mistrovství ČR v rally. Invelt Rally Pačejov je pro svojí příjemnou atmosféru, krásné tratě a obvykle i pěkné počasí svátkem rally. Vančík Motorsport ve spolupráci s MOL Česká republika a Autoklubem ČR chtějí k příjemné atmosféře této rally přispět a připravili pro malé i velké příznivce rally opět možnost si zajezdit na rally simulátoru a nahlédnout do zákulisí jednoho z předních týmů MČR.

V servisním areálu na letišti Tchořovice (GPS 49.4312472N, 13.7996083E) zveme malé i velké příznivce rally k návštěvě servisního zázemí Vančík Motorsport. Průvodcem vám bude Kateřina Trojanová, trojnásobná držitelka Ceny Elišky Junkové pro nejúspěšnější automobilovou závodnici ČR.

 

Seznámíte se s tím, jak funguje tým v čase mimo závody, jak se připravuje auto na závody, jak se píše a jak vypadá rozpis, jak vypadá bezpečnostní výbava aut a jezdců, co všechna a jak dělají mechanici. Dozvíte se prostě všechno ze zákulisí rally a bude čas i na zvídavé otázky. Po této „teoretické“ části vám ukážeme celé zázemí týmu, od cateringové sekce přes přepravník rally auta až po vnitřek týmového kamionu.

Uděláme si malý kvíz o technice a budete si moci zkusit drobné servisní úkony a sami se přesvědčíte, jak se liší tvrdostí jednotlivé typy pneumatik. Připravili jsme pro vás dvě takovéto návštěvy.

 

První bude v sobotu 1. listopadu od 10:45 hod., druhá rovněž v sobotu od 13:15 hod. Každá bude trvat přibližně 45 minut.

 

 

V sousedství stanu Vančík Motorsport bude po celou dobu rally k dispozici také rally simulátor a všichni návštěvníci si na něm budou moci poměřit síly na vybrané rychlostní zkoušce a pokusit se překonat čas, který stanovil Dominik Stříteský, třetí nejlepší jezdec letošního MČR.

Přijďte se podívat do servisního areálu 43. Invelt Rally Pačejov. Těšíme se na vaši návštěvu.