Pro členy klubu prémiová paliva nyní se slevou 3 Kč/litr.

Každý litr paliva se slevou až 3 Kč: Členové nového věrnostního klubu OMV MyStation mohou nyní tankovat mimořádně výhodně

► OMV nabízí členům věrnostního klubu OMV MyStation paliva s výraznou slevou
► Členové klubu mohou až do 10. listopadu využít získané body na slevu na paliva: prémiová paliva MaxxMotion se slevou 3 Kč/litr, základní paliva 2 Kč/litr
► Nový věrnostní klub OMV MyStation je v podobě mobilní aplikace, registrace je pro zákazníky zdarma

Zákazníci čerpacích stanic OMV v České republice mohou nyní čerpat benzín i naftu se slevou až 3 Kč na každý litr, a to do 10. listopadu. Slevu mohou využít členové nového věrnostního klubu OMV za body nasbírané v aplikaci OMV MyStation. Za jeden bod lze čerpat uvedenou slevu na jeden litr paliva. Prvních 100 bodů získává každý nový člen klubu automaticky po registraci a další body lze sbírat za čerpání pohonných hmot, nákupy či za doporučení věrnostního klubu OMV známým.

„Velmi si vážíme věrnosti zákazníků, a proto jsme pro ně připravili mimořádnou pozvánku do našeho nového věrnostního klubu, který jsme spustili během letošního léta. Uživatelům aplikace OMV MyStation nyní nabízíme také speciální předvánoční akci s oblíbenými stavebnicemi Playmobil a připravujeme další zajímavé akce.

 

 

Díky moderní platformě věrnostního klubu můžeme rychle a pružně reagovat na potřeby a přání našich věrných zákazníků.“ říká Michal Janda, marketingový manažer společnosti OMV Česká republika.

Do věrnostního klubu OMV MyStation se může zdarma zapojit každý zákazník, který používá chytrý telefon s operačním systémem Android nebo iOS. Členové klubu sbírají body za čerpání každého litru paliva, nákupy či využití myčky na čerpacích stanicích OMV v ČR. Možnosti využití bodů mohou zákazníci sledovat přímo ve své aplikaci, stejně jako všechny aktuálně využitelné odměny. OMV MyStation nabízí navíc služby elektronické peněženky, do níž si uživatelé mohou uložit všechny věrnostní karty třetích stran, které využívají.
Doplňující informace:

OMV Aktiengesellschaft
S obratem skupiny ve výši 36 miliard EUR a přibližně s 22 400 zaměstnanci v roce 2021 patří OMV mezi největší rakouské průmyslové společnosti kótované na burze.

V chemickém průmyslu podniká OMV prostřednictvím své dceřiné společnosti Borealis, která je jedním z předních světových poskytovatelů pokročilých polyolefinových řešení a lídrem na evropském trhu v oblasti základních chemikálií, hnojiv a mechanické recyklace plastů. Společnost Borealis dodává služby a produkty zákazníkům po celém světě společně se svými dvěma hlavními společnými podniky – Borouge (s ADNOC, se sídlem v SAE a Singapuru) a Baystar™ (s TotalEnergies se sídlem v USA).

Divize Refining & Marketing společnosti OMV vyrábí a prodává paliva a suroviny pro chemický průmysl, provozuje tři rafinérie v Evropě a vlastní 15% podíl ve společném rafinérském podniku ve Spojených arabských emirátech. OMV provozuje přibližně 1 800 čerpacích stanic v deseti evropských zemích. Mezi aktivity skupiny patří také Gas & Power Eastern Europe s provozem plynové elektrárny v Rumunsku. V segmentu průzkumu a těžby ropy a plynu působí OMV ve čtyřech klíčových regionech střední a východní Evropy, Středního východu a Afriky, Severního moře a Asie a Tichomoří.

 

Průměrná denní produkce činila v roce 2021 přibližně 483 000 boe/d s důrazem na zemní plyn (~60 %). Od 1. března 2022 nejsou již konsolidovány ruské subjekty. Mezi další aktivity patří Gas Marketing Western Europe a provoz zásobníků plynu v Rakousku a Německu. OMV se chce z integrované ropné, plynárenské a chemické společnosti stát předním poskytovatelem inovativních a udržitelných paliv, chemických produktů a materiálů a zároveň převzít vedoucí globální roli v oběhovém hospodářství. V oblasti přechodu na nízkouhlíkové hospodářství se OMV snaží nejpozději do roku 2050 dosáhnout „čisté nuly“ ve všech třech oblastech působnosti.

OMV Česká republika, s.r.o.
Společnost OMV Česká republika, s.r.o. s centrálou v Praze působí na českém trhu od roku 1991. V České republice provozuje aktuálně celkem 140 čerpacích stanic na strategických místech, a kromě prodeje špičkových paliv se zaměřuje na maximální kvalitu souvisejících služeb.

Na základě filozofie značky „We Care More“ a snaze vyjít vstříc i nejnáročnějším očekáváním řidičů dochází nyní k celkové revitalizaci sítě čerpacích stanic OMV do moderního konceptu VIVA, který respektuje nejmodernější trendy v oblasti designu a komfortu.

Zákazníci čerpacích stanic OMV VIVA mohou ochutnat například čerstvě připravované občerstvení, čerstvě mletou Fairtrade kávu a využít mnoha doprovodných služeb. OMV Česká republika, s.r.o. přímo zaměstnává téměř 70 lidí a prostřednictvím své sítě čerpacích stanic vytvořila více než 2 000 pracovních míst.

 

Web: http://www.omv.com
http://blog.omv.com
http://omv-mediadatabase.com

Sociální média: http://twitter.com/omv
http://youtube.com/omv
http://linkedin.com/company/omv
http://www.facebook.com/omv
http://instagram.com/omv

 

 

PR