Pomáhají obětem ruské agrese.

Porsche Inter Auto CZ pomáhá Ukrajině

 

Společnost Porsche Inter Auto CZ se rozhodla finančně pomoct obětem ruské agrese na Ukrajině prostřednictvím neziskové organizace Člověk v tísni.

 

Současný válečný konflikt probíhající na Ukrajině se dotýká nejen České republiky, ale také společnosti Porsche Inter Auto CZ. Management firmy se spolu se zaměstnanci, kteří mezi sebou uspořádali sbírku, rozhodl finančně podpořit válkou postižené zemi finančním příspěvkem 200 000 Kč, určeným pro pomoc obětem konfliktu na Ukrajině.

„To, co se děje jen několik set kilometrů od našich hranic, bereme s nejvyšší vážností. Válečný konflikt na Ukrajině je tím nejbolestivějším aktuálním problémem celé západní společnosti, do které se řadíme. Proto jsme se rozhodli nabídnout pomoc tamním občanům finančním příspěvkem dvě stě tisíc korun, realizovaným obecně prospěšnou společností Člověk v tísni,“ řekl Michael Antosch, jednatel Porsche Inter Auto CZ.

 

Jsem velmi rád, že se do sbírky kromě naší firmy zapojili také zaměstnanci, kterým není lhostejný osud válečným konfliktem sužované Ukrajiny.“

 

Společnost Porsche Inter Auto CZ patří mezi velmi odpovědné firmy, která pomáhá v době inflační krize nejen svým zaměstnancům vyplácením mimořádných finančních bonusů, ale jejíž pomoc jde například na Ukrajinu. Prostřednictvím organizace Člověk v tísni půjde finanční pomoc cíleně a výhradně obětem ozbrojeného konfliktu na Ukrajině.