Libor Podmol a jeho emotivní video po odstoupení.

Našel jsem video na mém @gohd.cz ,které si ani nepamatuju, že jsem nahrával.

Je emotivní, aspoň tedy pro mě, vidím tam jak jsem stále v šoku, ale taky jak mi dochází, že je konec…Asi 25km po pádu jsem dorazil pouští do cíle rychlostní zkoušky. Nemohl jsem ani slézt z motorky a pak mě posadili do stínu za organizátorský autobus…?

Nějaký čas jsem spočnul a pak vyrazil do Bivaku nějakých 200km. Do zpěvu mi evidentně nebylo, ale stále jsem doufal, že to třeba bude jen blbě vyhozené žebro. To mi dalo sílu dojet do bivaku, vlastně cokoliv s čím bych mohl pokračovat dál v závodě… Nakonec se potvrdil obratel a žebrem si nebyli jistí v polní nemocnici na Dakaru.

 

 

 

Nedalo se než odstoupit ze závodu a dopravit se co nejdříve někam k letišti, ať se co nejdříve dostanu do rukou Českých lékařů. Dal jsem si tak 400km v dodávce do města Jeddah k ?. Bohužel jsem stále v hotelu před letištěm a čekám až pojišťovna mě pošle do další nemocnice pro další lékařskou zprávu, jelikož ta z Dakaru i s rentgenem jim pro transport nestačí… Tak uvidíme jak to dopadne, slíbili, že dnes, ale už tu je noc a nic…

Dnes jsem taky dostal zprávu z dat airbagu, bouchnul 1.1.ve 14:12 sem něco trefil v 90km/h, pak tělo letělo 74km/h přičemž bouchl airbag a měl přetížení 26G.

Airbag se vyfoukl, zatím co jsem spal? (+- 5min) ,proto jsem si myslel, že se nenafoukl…?. Měl jsem tedy vlastně ??. Tak se zatím mějte .

 

Díky všem za podporu, snad vám to vynahradím?

Video zde.

 

 

Zdroj Libor Podmol