David Křípal pomohl týmu OFF ROAD concept Live dojet až na rampu.

David Křípal hlásí:

·
Je to tam, jsme v cíli Dakar Rally 2023 ??? ? nicméně pokud jsme doteď v etapách řešili se zpětným ohledem drobné problémy – ztráta vzduchového systému pro dofuk kol, ztráta motorového oleje z důvodu prasklého těsnění, utržená poloosa v Empty Quarter, nebo zaseklé servo, ….

 

 

 

Tak 14. Etapa byla snad tou nejtěžší zkouškou ??? ani jsme nechtěli zbytečně tlačit, naopak chtěli jsme jet na jistotu, ale….. na cca 20 km etapy se nám utrhlo zavěšení předního kola – a vyletěli jsme z pisty ….. utržené kolo sebou vzalo vše co bylo po cestě … brzdy, systém dofuku kol, poškození řízení, spojovací tyč….no….. parádní podívaná ?? a podívaná to každopádně bude, protože jsme se stali po celou dobu opravy středem zájmu TV štábu který nám postavil kameru snad přímo pod auto ? a celé dvě hodiny napjatě sledoval zda se dílo povede.

Naštěstí Antoine je skutečný mistr improvizace ?? ??takže jsme auto postavili nazpět – sice bez brzd , bez dofuku kol a se závadou na systému zvedání ale …, vyrazili jsme k cili ????po této opravě už jako úplně poslední auto na trati – když pominu místní vojáky a policisty ? takže na trati místy tolik bahna, že to byl spíš offroad maraton .

No… a v jednom z takových krásných bahnitých úseků….. abychom si ten Dakar ještě užili se vším všudy jsme zůstali stát – s poškozeným systémem zvedání auta ?? no….A tady už to byla jiná…. Bahno voda …. Zlatý písek v Empty Quarter .

 

 

VIDEO s posádkou Davida ZDE.

 

 

 

Takže tady je i odpověď na ty naše “sváteční” kombinézy na cílovém pódiu? ale je to tam ?????

DĚKUJI MOC CELÉMU TÝMU OFF ROAD concept Live ZA ÚŽASNÉ SETKÁNÍ SE SKVĚLÝMI PŘÁTELI

 

Neprošlo jazykovou korekturou…