Polaris Sportsman 570 EPS v edici Military Tan.

Připravte se na další misi: Polaris Sportsman 570 EPS v edici Military Tan

Polaris představuje novou edici své nejprodávanější řady ATV Sportsman 570 pro rok 2023 s označením Military Tan, která je připravena na všechno, co vaše další mise bude vyžadovat.

Edice Sportsman 570 Military Tan, inspirovaná taktickými vojenskými vozidly Polaris, která jsou měřítkem ultralehké mobility pro vojenské organizace po celém světě, se vyznačuje stejným klasickým, ale decentním barevným provedením Military Tan – barvou exkluzivně dostupnou pro zákazníky Polaris v Evropě, na Středním Východě a v Africe.

V kombinaci s pružinami lakovanými v odstínu Titanium Metallic a 14palcovými matně černými hliníkovými koly s 26palcovými pneumatikami CST má edice Sportsman 570 EPS Military Tan agilní a odvážný vzhled s nezpochybnitelným stylem.

 

Edice Military Tan, která dorazí k prodejcům letos na jaře, se může pochlubit předním odpružením MacPherson a nezávislým zadním odpružením s dvojitými A-rameny, které poskytuje zdvih 24,1 cm vpředu a 20,8 cm vzadu a společně se světlou výškou 34 centimetrů umožní překonávat náročné překážky a drsný terén.

Abyste mohli udělat práci rychleji a být připraveni na neočekávané situace, je edice Military Tan standardně dodávána s navijákem o síle 1 134 kg (2 500 lb) s ozubenými koly z broušené oceli, utěsněným hnacím ústrojím a prémiovým syntetickým lanem s vynikající flexibilitou a pevností. Tažná kapacita 680 kg spolu s nosností předního nosiče 82 kg a zadního nosiče 41 kg umožňuje vzít si s sebou na cestu vše, co potřebujete.

Součástí standardní výbavy modelu 2023 Sportsman 570 EPS Military Tan Edition jsou elektrický posilovač řízení (EPS) a systém brzdění motorem (EBS). Pro současnou platformu Sportsman 570 byl systém EBS navržený tak, aby umožňoval lepší kontrolu nad jízdou bez ohledu na typ terénu.

Pomáhá mu v tom nová spojka s plynulejším záběrem v nižších rychlostech. Sportsman 570 je pro případ potřeby lepší trakce dále vybaven nejrychlejším on-demand pohonem všech kol ve svém oboru.

 

Platforma Sportsman 570 byla modernizována v roce 2021 výraznými úpravami designu celého vozidla, včetně nové rampy na řídítkách s výkonným integrovaným LED pracovním světlem a vestavěným portem pro nabíjení baterie.

Dále jsou tu LED světlomety s integrovanými směrovými světly a ostrý tvar karoserie. Výkonná 18AH baterie je umístěna pod předním nosičem pro snadný přístup, zatímco utěsněná pouzdra zavěšení, vylepšená brzdová vedení, plně utěsněný spínač zapalování a odolná A-ramena zvyšují odolnost a životnost.

 

 

O značce Polaris

Polaris Inc. (NYSE: PII) je světovým lídrem v oblasti powersports, který soustavně vylepšuje a obohacuje jízdní zkušenosti a služby u svých produktů. Již od svého založení v roce 1954 vyzývá Polaris zákazníky, aby objevili radost z venkovních aktivit.

Vysoce kvalitní produktová řada zahrnuje vozidla side-by-side Polaris RANGER, RZR a GENERAL; ATV vozidla Sportsman; motocykly střední a těžké váhy Indian Motorcycle; moto-roadstery Slingshot; sněžné skútry; a čluny, včetně pontonů Bennington, které jsou v tomto odvětví špičkové.

Polaris rozšiřuje zážitek z jízdy s díly, oděvy a doplňky, spolu s rostoucím portfoliem náhradních dílů, včetně Transamerican Auto Parts. Polaris je přítomen také na dalších částech trhu, včetně vojenských a komerčních terénních vozidel, čtyřkolek a elektrických vozidel.

Polaris se sídlem v Minnesotě hrdě exportuje do více než 100 zemí po celém světě.

 

 

www.polaris.com