CarboniaCup 2023 představuje novinky a spustil přihlašování.

Vážení jezdci

nepřehlédněte nové informace o CarboniaCupu 2023

Zde proběhla úprava pro letošní rok a přidán dodatek do propozic i technických předpisů.
? tech. předpisy bod 2: rozdělení tříd – vypsána nově skupina A6 s názvem Octavia III Trophy (info a pravidla k ní na webu)
? propozice bod 4: účastníci závodu – zde bylo povoleno startování jezdcům od 14let pouze s platnou okruhovou licencí do skupin A – max. 2000ccm obsah motoru a do skupiny D pro třídu formule pouze specifikace F4 ?️
❗️Dále věnujte pozornost bodu 10 v propozicích, kde je vypsáno info o pojištění a odpovědnosti každého zúčastněného jezdce závodu, které budete nově podepisovat také při administraci na přihlášce ❗️

 

? Tak ještě jedna změna v technických předpisech: v bodě 2 v rozdělení tříd tentokrát u formulí ?️
? Nově tedy skupiny formulí budou pro rok 2023 vypadat takto:
D1 -1400ccm (motocykl. motory)
D2 -1400ccm (automobil. motory)
D3 -1600ccm
D4 -2000ccm (Renault atd.)
D5 – specifikace F4 (1,4 turbo)
D6 +2000ccm (GP2 atd.)
Přihlašujte se tedy již nově dle těchto skupin

na webu byly také konečně spuětěny přihlášky na první závod, který se koná na Autodrom Most dne 2.4. s názvem HANKOOK CARBONIA CUP – Panattoni Racing Day

Info k přihláškám:
? Jezdci, kteří pojedou závod v Mostě, vyplní
přihlášku na závod MOST a zapíši Vás automaticky i do seznamu jezdců celé sezóny
http://www.carboniacup.cz/index.php?sel=content…
? Jezdci, kteří ví, že pojedou jiné závody než první, vyplní tabulku registrace SEZONA.
http://www.carboniacup.cz/index.php?sel=content…
? Není potřeba tedy vyplňovat oboje ?

Vzhůru ↗️ do nové sezóny 2023 ?

 

A ještě NOVÝ HLAVNÍ PARTNER ZÁVODU PRO ROK 2023 ❗️?

? Seriál okruhových závodů CARBONIA CUP získal od roku 2023 nového hlavního partnera, kterým se stal výrobce pneumatik HANKOOK ?
✔️ Ten se tak nově stává i nedílnou součástí názvu celého seriálu, který bude nově znít
?HANKOOK CARBONIA CUP 2023 ? ??️
?? HANKOOK je jihokorejský výrobce pneumatik s tradicí více než 80 let, šestý největší výrobce pneumatik na světě s továrnami v Koreji, Evropě i USA a dodavatel špičkových pneumatik do prvovýroby na luxusní vozy jako Audi, BMW, Mercedes-Benz, Porsche, Volkswagen, apod. HANKOOK Competition vyrábí závodní pneumatiky pro všechny oblasti motorsportu a co do objemu prodaných kusů je to druhá nejprodávanější značka závodních pneumatik v Evropě. Hankook je mimo jiné výhradním dodavatelem formulových pneumatik pro seriál FIA Formule E, dále pneumatik pro vytrvalostní závody 24H Series, okruhové šampionáty TCR, Lamborghini Super Trofeo a mnoho dalších sérií po celém světě.
? V rámci seriálu závodů HANKOOK CARBONIA CUP 2023 je pod názvem HANKOOK TROPHY vyhlášen samostatný pohár pro jezdce startující na pneumatikách HANKOOK. Jezdci přihlášení do tohoto doplňkového poháru mají možnost nakupovat závodní pneumatiky přímo na závodech se slevou a je jim po celou sezonu k dispozici bezplatný pneuservis na všech závodech HANKOOK CARBONIA CUP 2023. Nejúspěšnější jezdec startující na pneumatikách HANKOOK vyhrává sadu závodních pneumatik.
? Oficiálním distributorem závodních pneumatik HANKOOK pro Českou republiku a Slovenskou republiku je firma MK-RACING, která je promotérem vloženého značkového poháru HANKOOK TROPHY, zajišťuje prodej a technický servis pneumatik HANKOOK na všech závodech HANKOOK CARBONIA CUP 2023 a provozuje také internetový obchod ZavodniAuta.cz powered by MK-Racing, kde je možné objednat nejen celý sortiment závodních pneumatik HANKOOK, ale i veškeré vybavení pro motorsport.
Těšíme se na spolupráci

 

 

Zdroj : CarboniaCup