Předsezónní testování moto na Slovakia Ringu již za pár dní.

Předsezónní testování SMF se uskuteční na SLOVAKIA RINGU 13. dubna 20233.

Sportovní komise silničních závodů motocyklů SMF ve spolupráci s Automotodromem SLOVAKIARING pořádá tradiční předsezónní testování závodníků i v roce 2023. Testování je pro držitele celoročních sportovních licencí SMF CPM zdarma.

Zúčastnit se však mohou závodníci s licencí CAMS a AČR, pro které pořadatelé připravili testování za cenu 60 EUR.

Podmínkou pro bezplatné testování pro jezdce SMF nebo za cenu 60 EUR pro jezdce CAMS a AČR je být držitelem celoroční sportovní licence výše uvedených federací (může být i licence B). Na Slovakiaring si musí závodníci přivézt celoroční licenci a čeští závodníci také doklad o potřebném pojištění pro daný den. Licence SMF si závodníci mohou vyřídit prostřednictvím tohoto odkazu.

Akce se mohou zúčastnit i jezdci bez závodní licence za poplatek 120 EUR a s možností zakoupení pouze celodenní vstupenky. Celodenní vstupenka se bude prodávat v závodní kanceláři ve čtvrtek 13. dubna od 7:30 hodin. Počet míst je omezen!

Jezdci, kteří požádali o licenci CAMS a splnili podmínky (lékařské potvrzení, platba) a nedorazila jim licence poštou, mohou na Slovakiaring dorazit. Pořadatel testování bude mít k dispozici seznam licencovaných jezdců. POZOR! Licenci CAMS nelze na Slovakiaringu vyřídit!

 

REGISTRACE

Pro účast na závodě je povinná registrace (platí pro jezdce SMF, CAMS a AČR) prostřednictvím tohoto formuláře nejpozději do čtvrtka 7. dubna 2022 do 23:59 hodin!

Startovné musí být připsáno na účet pořadatele do stejného data, tj. 7. dubna. V případě registrace na místě nebo pozdní platby bude účtována částka 120 €!

Ve formuláři si jezdec vybere, zda má či nemá licenci, a zvolí si skupinu podle časů dosažených na Slovakia Ringu.

PLATBA:
IBAN: SK87 0200 0000 0036 8607 3653
VS: 13042023
POZNÁMKA: JMÉNO A PŘÍJMENÍ JEZDCE

CO VÁS ČEKÁ
Příjezd na Slovakiaring bude možný ve středu 12. dubna 2023 v 15:00 hodin.

Během polední přestávky proběhne ve VIP prostoru (nad boxy) školení závodníků, které je povinné pro nové držitele sportovní licence SMF, ale doporučuje se i pro ostatní.

Členové sportovní komise CPM SMF spolu s technickým komisařem budou po celý den k dispozici pro zodpovězení případných dotazů.

Bude zde možnost vyzkoušet si motocykly až do kategorie veteránů pro vydání sportovní licence motocyklu. Prodlužovány budou pouze motocykly s platnou sportovní licencí motocyklu. Na místě bude k dispozici žádost, je však třeba přinést 3 fotografie motocyklu (9×6 cm, levou, pravou a libovolnou třetí) a doklad o pořízení sportovního motocyklu, pokud jej máte k dispozici.

Na místě bude připraven rozpis jízd podle počtu přihlášených jezdců. Jízdy budou probíhat od 9:00 do 18:00 hodin.

V případě dotazů se obracejte na RACE OFFICE na adrese:

+421 917 544 227

raceoffice@slovakiaring.sk

 

 

Ilustrační foto – Vytrvalostní MS 2019 na Sringu:

 

PR