Vlajkové motocykly Aprilia se představují.

APRILIA RSV4 FACTORY A TUONO V4 FACTORY JSOU NOVĚ DOSTUPNÉ V BAREVNÉ VARIANTĚ SPEED WHITE

 NOVÁ SPECIÁLNÍ LIMITOVANÁ EDICE PRO TY NEJZÁVODNĚJŠÍ VERZE VELKOLEPÝCH MODELŮ Z RODINY V4 Z NOALE BYLA ODHALENA NA VELKÉ CENĚ AMERIKY

 BÍLÁ BARVA, KTERÉ DOMINUJE DESIGN S INTEGROVANÝMI KŘIDÉLKY, BUDE K DISPOZICI EXKLUZIVNĚ OD LÉTA PO OMEZENOU DOBU

Vlajkové motocykly řady Aprilia V4, superbike RSV4 Factory a hypernaked Tuono V4 Factory, mají premiéru v novém a exkluzivním barevném provedení Speed White, které bude k dispozici pouze po omezenou dobu, a to od léta do konce roku 2023.

Dominující bílá zvýrazňuje aerodynamické linie a design s integrovanými křidélky. Doplňují ji červené disky kol, nápis Aprilia na boku a sportovní grafika inspirovaná závodním modelem Aprilia RS-GP, který hraje důležitou roli v mistrovství světa MotoGP 2023.

 

Byli to sami jezdci týmu Aprilia Racing, Aleix Espargaró a Maverick Viñales, kteří během Velké ceny Ameriky v Texasu poprvé představili široké veřejnosti barevnou variantu Speed White. Velkolepá závodní příležitost tak zdůraznila supersportovní duši této limitované edice dvou výjimečných motocyklů, které patří ke špičce v segmentu superbiků z hlediska technologie, výkonu a designu.

Barevné provedení Speed White se připojuje k dalším dvěma variantám řady Aprilia V4 Factory, Time Attack a Ultra Dark, a bude od léta po omezenou dobu k dispozici u autorizovaných prodejců značky Aprilia.

 

Aprilia RSV4 Factory Speed White bude k dispozici za 574 900 Kč a Aprilia Tuono V4 Factory Speed White za 474 900 Kč. Oba motocykly očekáváme v české republice na začátku léta.