DS Automobiles urychluje svůj přechod na nové zdroje energií.

DS AUTOMOBILES SI PŘIPRAVUJE BUDOUCNOST VE FRANCII A ITÁLII             

  • Od roku 2024 budou všechny nové modely DS Automobiles výhradně 100% elektrické.
  • První model této nové éry nulových emisí se v současné době dokončuje ve Francii a bude se vyrábět v italském závodě v Melfi.
  • Poprvé se v něm představí nová platforma STLA M ve 100% elektrické verzi s dojezdem více než 700 kilometrů.

 

Společnost DS Automobiles urychluje svůj přechod na nové zdroje energií. Již od vzniku společnosti je elektrifikace základem její strategie, od roku 2019 nabízí 100% elektrifikované vozy. Všechny modely DS jsou k dispozici s elektrifikovaným pohonem, ať už je to 100% elektrický DS 3 E-TENSE, či plug-in hybridy DS 4 E-TENSE, DS 7 E-TENSE a DS 9 E-TENSE o výkonu 225 až 360 k.  

Tyto vozy představovaly v první polovině roku 2023 téměř 50 % objemu evropských prodejů.

Značka, která stojí na předním místě v oblasti inovací, zrychluje tempo a stává se 100% elektrickou, současně se dále zapojuje do šampionátu Formule E.

Od roku 2024 rozšíří DS Automobiles svou nabídku o 100% elektrickou verzi modelu DS 4, po níž bude následovat představení nového modelu, který bude prvním 100% elektrickým projektem skupiny Stellantis postaveným na globální platformě STLA M.

Tento budoucí model, vybavený vysokokapacitní baterií s kapacitou až 98 kWh a dojezdem více než 700 km, nabídne zcela novou technologii a vynikající eleganci, jeho technické vlastnosti budou dokonale přizpůsobeny přáním zákazníků společnosti DS Automobiles. V současné době se ve Francii dokončuje jeho vývoj.  

Tento nový 100% elektrický model se bude vyrábět v továrně v italském městě Melfi. Ta funguje od 90. let na ploše 270 hektarů v oblasti Basilicata mezi Neapolí a Bari. Know-how továrny v Melfi bude využito i později při výrobě dalšího modelu značky DS.

DS AUTOMOBILES

Mezi základní rysy značky DS, která vznikla v roce 2014, patří avantgardní duch a výjimečné dědictví a její ambicí je přiblížit zákazníkovi umění cestování ve francouzském duchu. Díky výjimečným produktům, využití know-how v oblasti francouzského luxusu a také programu služeb na míru DS Automobiles tak zákazníkům nabízí soubor jedinečných služeb před, během i po každé cestě.

Vozy DS jsou určeny pro zákazníky, kteří usilují o osobní vyjádření, rádi cestují a chtějí si užít každý moment. Snoubí se v nich elegance a špičkové technologie. Celosvětovou modelovou řadu značky DS tvoří modely DS 3, DS 4, DS 7 a DS 9.

DS Automobiles získala od svého zapojení do Formule E v roce 2015 řadu rekordů včetně dvou dvojitých titulů v Poháru týmů a Poháru jezdců a stojí na špici elektrifikace, neboť nabízí všechny své modely v elektrifikované verzi. Pod označením E-TENSE nabízí jak 100% elektrické vozy, tak plug-in hybridy s výkonem až 360 koní a pohonem všech kol. Od roku 2024 budou všechny nové modely, které DS Automobiles uvede na trh, výhradně 100% elektrické.

Pro náročné zákazníky vytvořila společnost DS Automobiles program exkluzivních prémiových služeb „ONLY YOU, luxus pozornosti“.

Značka DS, která je přítomna ve 41 zemích, vytvořila a vyvinula exkluzivní prodejní síť, kterou tvoří po celém světě více než 450 showroomů DS STORE.

Novinky o DS France sledujte na www.DSautomobiles.fr  @ DS_France

a mezinárodní dění kolem značky DS na www.DSautomobiles.com    @DS_Automobiles