Urbanovic eLeRa bude při Czech Drive v Kroměřiži k vidění i v akci.

Dlouho o nás nebylo slyšet, což? Je pomalu načase to napravit a při té příležitosti vyhnat pavouky z výfuku. Ať si najdou jiné domoviště.

Pokud dorazíte tuto sobotu na Výstaviště Kroměříž, uvidíte v rámci akce Czech Drive 2024 obě naše žluté škodovky! POZOR – nejen ve formě putovní výstavky. Sanmarinská eLeRa si už olízala rány po polibku s kmenem stromu a je znovu připravena vypít festovní množství vysokooktanového paliva.

 

Stane se součástí programu „Exhibice bezpečnosti při rally“, při které bude široké veřejnosti zábavnou formou prezentováno téma uspořádání automobilové soutěže (přípravy, jednání s obcemi a úřady, stavba trati, tvorba itineráře, součinnost s policií a záchrannými složkami a mnoho dalšího).

Na improvizovanou trať rychlostní zkoušky viz. mapa pak vyrazí vozidla činovníků a předjezdců, aby v dynamické ukázce předvedla, jaké všechny úkoly musí splnit před startem prvního ostrého vozu do každé „erzety“. A že jich není málo.

 

No, a pak přijde čas na Pepu a zmiňovanou žlutou škodovku. Společně se na trati rychlostní zkoušky černě podepíší.

Nebojte, Pepa nepojede na čas, ale na styl!

Shrnuto-podtrženo: Program začne v sobotu v cca 11:00 hodin, na 12:30 a 14:00 jsou připraveny dynamické ukázky na trati rychlostní zkoušky v areálu výstaviště.

Multi-s Racing Team