Sezónu na Masarykově okruhu odstartuje testování a závod vrchařů.

Vše připraveno na první motoristickou akci:
3. – 5. 4. 2024 TESTOVÁNÍ A VOLNÉ JÍZDY SPORTOVNÍCH A ZÁVODNÍCH AUTOMOBILŮ AUTOMOTODROM BRNO ČR

Motoristickou sezónu na Masarykově okruhu odstartuje testování závodních vozů.

Po zimní přestávce se na Masarykův okruhu v Brně opět rozezvučí motory závodních strojů, při oficiálním třídenním volné testování závodních vozů od 3. – 5. dubna 2024.

Volné testování je určené pro majitele okruhových a vrchařských závodních strojů, pro které je ideální možností vyzkoušet svoje závodní náčiní před zahájením ostré závodní sezóny, možnost testování mohou také využít po dohodě s organizátory i jezdci s technikou z dalších automobilových disciplín například rally nebo automobilového slalomu a dalších.

Program testovacích dnů bude rozdělen do 30. minutových bloků pro dvě skupiny, které se boudou pravidelně střídat. První skupinou budou formulové vozy, sportovní prototypy a druhou cestovní vozy, a vozy GT.

 

 

„Tradiční volné předsezónní testování si oblíbili jezdci různých okruhových a vrchařských seriálů po celé Evropě a již dnes projevili zájem využít této možnosti opravdu zajímavá jména jezdců ze zahraničí, kteří zároveň využívají i možnost poměřit svoji připravenost na sezónu v ostrém závodním tempu, při prvním závodě mezinárodního mistrovství v závodech automobilů do vrchu Liqui Moly Maverick Hill Climb Czech 2024, který plynule naváže na testování a uskuteční se v sobotu a neděli 6. – 7. 2024 na trati Masarykova okruhu “. doplnil informace pořadatel a organizátor volného testování a také promotér seriálu Liqui Moly Hill Climb Czech 2024 Aleš Gänsdorfer Maverick rescue.

Více informací o volném testování a seriálu Liqui Moly Hill Climb Czech viz ZDE :

Podrobné informace o volném testování a registracích:

 

Začátek letošní vrchařské sezóny, se již blíží. První letošní podnik se uskuteční na známé trati AUTOMOTODROM BRNO „VII.GMS – PROLOG“ 6. – 7. 4. 2024. 

Podnik je vypsán pro mezinárodní mistrovství závodů automobilů do vrchu LIQUI MOLY MMZAV MAVERICK HILL CLIMB CZECH a mezinárodních závodů MAVERICK SLALOM – TROPHY.

– Registrace jezdců MMZAV LIQUI MOLY Maverick Hill Climb Czech do závodu VII.GMS – PROLOG AMD BRNO, AUTOMOTODROM BRNO 6. – 7. 4. 2024, budou spuštěny od pondělí 4. 3. 2024 od 18:00 hodin a ukončeny v úterý 2. 4. 2024 ve 23:59 hodin. 

www.maverickrescue.cz/registrace/registrace-jezdcu%3a-6-7-4-2024-vii-gms-prolog-automotodrom-brno-%e2%80%93-cr-mmzav-liqui-moly-maverick-hill-climb-czech-mzav-maverick-slalom-%e2%80%93-trophy/

– Registrace jezdců MZAV Maverick Slalom – Trophy do závodu VII.GMS – PROLOG AMD BRNO, AUTOMOTODROM BRNO 6. – 7. 4. 2024, byly spuštěny od pondělí 4. 3. 2024  a ukončeny  budou v úterý 2. 4. 2024 ve 23:59 hodin. 

Průběžné informace k závodu naleznete ZDE:

 

Více zde: www.maverickrescue.cz/

 organizační výbor Maverick Rescue z.s. a ředitel, promotér Aleš Gänsdorfer

PR

Motor-MAX je mediálním partnerem tohoto seriálu.