Brno Grand Prix Revival  je po deseti letech opět na dohled•

Masarykův okruh přivítá po deseti letech  již za týden nejprestižnější evropské závodní série historických automobilů, včetně  formulí 1.  Brno Grand Prix Revival  2024•

To již jistě  dávno ví snad  každý  fanda motorsportu. Několik z F1, které by měly přijet, jsme pak představili díky kolegovi Romanovi Klemovi postupně  v několika  článcích.Jistě to tedy bude stát za to.

Zde níže pak je  časový harmonogram akce na sobotu a neděli:

 


Časový harmonogram 2024

Sobota 13/07/2024

08.00 – 08.30 Exhibice – Historické formule a dvoumístné závodní vozy ukázková jízda 30 min
08.40 – 09.10 Exhibice – Grand Prix historických vozidel ukázková jízda 30 min
09.25 – 09.45 HGPCA – auta s motorem vpředu do roku 1961 kvalifikace 20 min
10.00 – 10.45 Masters Gentlemen Drivers Pre-66 GT Cars & Touring Cars kvalifikace 45 min
11.00 – 11.25 Lurani Trophy Formula Junior kvalifikace 25 min
11.40 – 12.10 Masters Endurance Legends kvalifikace 2 30 min
12.10 – 13.00 Přestávka
12.20 – 12.50 Pit walk
13.00 – 13.20 HGPCA – auta s motorem vzadu do roku 1966 kvalifikace 20 min
13.40 – 14.05 Masters Racing Legends 1966/1985 F1 závod 1 25 min
14.20 – 14.40 ADAC historický východní pohár cestovních vozů závod 1 20 min
14.55 – 15.20 Lurani Trophy Formula Junior závod 1 25 min
15.35 – 16.10 Exhibice – Historické závodní motocykly a sidecary ukázková jízda 30 min
16.15 – 16.35 HGPCA – auta s motorem vpředu do roku 1961 závod 1 20 min
16.50 – 17.10 ADAC historický východní pohár Formule závod 1 20 min
17.30 – 18.10 Masters Endurance Legends závod 1 40 min
18.25 – 18.45 HGPCA – auta s motorem vzadu do roku 1966 závod 1 20 min
18.55 – 19.10 Exhibice – Grand Prix historických vozidel ukázková jízda 15 min
19.20 – 19.35 Exhibice – Historické závodní cestovní vozy ukázková jízda 15 min
19.45 – 20.00 Exhibice – Historické formule a dvoumístné závodní vozy ukázková jízda 15 min

 

Neděle 14/07/2024

08.00 – 08.15 Exhibice – Historické závodní motocykly a sidecary ukázková jízda 15 min
08.25 – 08.40 Exhibice – Historické závodní cestovní vozy ukázková jízda 20 min
08.50 – 09.10 Exhibice – Historické formule a dvoumístné závodní vozy ukázková jízda 15 min
09.25 – 09.45 ADAC historický východní pohár Formule závod 2 20 min
10:05 – 11.35 Masters Gentlemen Drivers Pre-66 GT Cars & Touring Cars závod 90 min
11.50 – 12.10 ADAC historický východní pohár cestovních vozů závod 2 20 min
12.10 – 12.50 Přestávka
12.20 – 12.40 Pit walk
12.50 – 13.15 Masters Racing Legends 1966/1985 F1 závod 2 25 min
13.30 – 13.50 HGPCA – auta s motorem vpředu do roku 1961 závod 2 20 min
14.05 – 14.30 Exhibice – Grand Prix historických vozidel ukázková jízda 25 min
14.45 – 15.10 Lurani Trophy Formula Junior závod 2 25 min
15.30 – 16.10 Masters Endurance Legends závod 2 40 min
16.25 – 16.45 HGPCA – auta s motorem vzadu do roku 1966 závod 2 20 min
16.55 – 17.20 Exhibice – Historické závodní motocykly a sidecary ukázková jízda 25 min
17.30 – 18.00 Exhibice – Historické závodní cestovní vozy ukázková jízda 30 min
Pořadatel si vyhrazuje právo na změnu v časovém harmonogramu jízd.

 

 

 

Foto GPR 2014