Dakar 2022. Dnes konec pro Gerta Huzinka a jeho posádku. Rozlomený kamión z MKR.

Gert Huzink z Dakar Rally 2022
Dnešek je brzký konec Rally Dakar 2022 pro Gerta Huzinka a jeho posádku. Po špatně odhadnutí mazané duny se závodní vůz Renault C460 Hybrid pokazil rychlostí 100 km/h a rozbil náklaďák vejpůl. Pascal de Baar už včera zmínil náročné duny, protože v poušti není stín, ale vrátil se bez většího poškození bivaku.

Bohužel to není případ posádky Gerta Huzinka, nemohou pokračovat.

Nejen tým Riwalda Dakaru zastavil, Loprais také leží se svým kamionem v dunách s nenapravitelným poškozením a vozíkem, který se třikrát kutálel. Po spadu se ukazuje, jak bezpečné jsou nákladní vozidla postavená @TAG: i přes tvrdý zásah měl tento malý dopad na palubní průvodčí. Ale nakonec, ať je to jakkoliv kyselé, nejdůležitější je, aby posádka vystoupila z náklaďáku v jednom kuse. Další informace budou následovat později tento den.
?? Gert Huzink z Dakar Rally 2022
Dnes Rally Dakar 2022 končí pro Gerta Huzinka a jeho posádku. Po chybném odhadu mazané duny havaroval závodní kamion Renault C460 Hybrid rychlostí 100 kilometrů v hodině a kamion se rozbil na dva. Pascal de Baar už odkazoval na duny, které lze těžko odhadnout, protože v poušti není stín, ale do bivaku se vrátil bez větších škod. Bohužel tomu tak není pro posádku Gerta Huzinka, nemohou pokračovat.
Nejen pro Riwald Dakar Team končí Rally Dakar 2022, Loprais je také se svým kamionem v dunách s nenapravitelným poškozením a buginou, která se třikrát rozjela. Po rozpadu se ukazuje, jak bezpečné jsou kamiony postavené @TAG: i přes silnou ránu to mělo na palubní průvodčí malý dopad. Ale nakonec, ať je jakkoliv těžké muset vypadnout z Rally, nejdůležitější je, aby se posádka dostala z kamionu v jednom kuse. Více informací bude následovat dnes později.

 

Více aktuálně i na našem facebooku !!

Fotky zde v clanku pozdeji !!