Loučení s dakarskými trucky v Sedlčanech. Již v sobotu a zdarma.

Tak co, jste připravení se po 2leté vynucené pauze přijít podívat na odjezd týmu směr Rally Dakar? Přijít popřát šťastnou cestu? Je to tady!

27. 11. v Sedlčanech od 14 hodin na náměstí. Bude zde celý tým MM Technology, všechna technika i ONETEAM.store.

Vstup: ZDARMA pro všechny fanoušky

Budeme připraveni se potkat, pokecat, vyfotit se – prostě strávit hezké chvíle před tím, než začne Rally Dakar. Tam už totiž budou všechny hezké chvíle naplněné jen spánkem. Zbytek bude totální dřina. Ale zpět k ROAD TO DAKAR 2023.

Co uvidíte? No hlavně Čendu v novém designu! Bude to vlastně první a jediná možnost ho oficiálně vidět od jeho postavení až do Dakaru.

A jak velí tradice, i tentokrát bude možnost se na nový závoďák podepsat a být tak trochu u toho přímo na místě v Saúdské Arábii. Sice je Čenda docela velkej, skoro stejně jako ego našich 2 hvězd Marťase a Ferryho, ale stejně se asi podpisy úplně všech fanoušků nevejdou.

 

A přečmárat loga sponzorů, to by nám dali ? Ještě musíme přijít na férovej způsob, jak vybrat kdo se podepíše a kam, ale to si ještě řekneme ? Není to jen o podepisování, důležité je se vidět osobně, popovídat si, popřát štěstí a “být prostě u toho”.

Není to totiž jen o těch pár známých tvářích, je tu celý tým lidí, kteří po nocích pracují na snu nás všech – na světovém autě, které má na to prohánět všechny v TOP10 nebo třeba i víc.. A pro všechny je hlavní motivací nadšení od fanoušků, dětské úsměvy, upřímné přání štěstí a podání ruky. Proto to děláme.

 

Doražte a buďte u toho s námi! Moc se těšíme. Zobrazovat míň

 

 

 

Zdroj : MM Technology