Aleš Holakovský a jeho salta při Pražském rallyesprintu. Fotogalerie Luboše Novosáda.

A ještě PRAŽSKÝ RALLYSPRINT 2022

Exkuzivní fotogalerie kolegy Luboše Novosáda.

Kolečka v podání různých posádek nejsou na závěr „Prahy“ ničím mimořádným. Jeden z jezdců pak přidal dokonce takováto salta:-))

Při tzv. EPILOGU na závěr akce předvedl Aleš HOLAKOVSKÝ na závěr jízdy dokonalou kaskadérsko – akrobatickou show. Nebylo divu, že zaslouženou odměnou byl burácející potlesk vděčných diváků.

Bolel ten dopad ??

„Ne ne, nebolelo to, ani jedna modřina, ani naraženina. Jsem zvyklý na tvrdší sestavy, tohle bylo soft, to když tancuju na Silvestra na Siu, tak to mě pak bolí celé tělo ;-). Bohužel s helmou a HANSEM je člověk při přemetech a kotoulech dost limitovaný…,“ komentoval svoji sestavu Aleš Holakovský.

„…a člověk se při tom navíc bojí o helmu, aby si jí moc nepoškrábal…Nicméně slibuji, že do příště sestavu dopiluji do obvyklé silvestrovské, nebo v tomto případě adventní, kvality!„, dodal ještě.

A ty jsi gymnasta ??

„To fakt neee…jenom mě to tak 1x-2x za rok popadne na vyžádání davu….
Jo ale taky tam můžeš napsat, že „tato sestava se lépe tancuje s určitým množstvím alkoholu v krvi, to však není při závodech možné, čili to je další faktor kromě helmy a HANSu, který to znesnadňuje.“ vysvětlil ještě s úsměvem ještě Aleš.