Elektroskútry jsou v kurzu.

Do města i do přírody, tiše a bez emisí. Tipy na elektroskútry

Hecht Betis: Dynamický elektrický moped

Elektrický skútr inspirovaný designem 70. a 80. let. Je plně homologovaný pro provoz na pozemních komunikacích. Lze jej řídit od 15 let. Na jedno nabití ujede až 40 km. Pokud by výkon motoru nebo kapacita akumulátoru nedostačovaly, je možné dojezd zvýšit pomocí šlapání do pedálů obdobně jako na elektrokole.

Hecht Betis je v prodeji ve třech barevných variantách – červená, zelená a stříbrná. K dostání je na e-shopu www.hecht.cz nebo v síti kamenných prodejen Hecht – specialista na zahradu, po celé ČR. Cena je 32 990 Kč.

 

Hecht Terris: Svižný a skladný e-skútr, který ocení i teenageři

Elektrický skútr v atraktivním designu. Snadno se s ním propletete v hustém provozu, nezadýcháte se ani při jízdě do prudkého kopce. Široké pneumatiky s hrubým dezénem v kombinaci s kvalitním předním i zadním odpružením a s protiskluzovým gripem umožní komfortní jízdu i po nezpevněném terénu.

Kola jsou osazena kotoučovými brzdami, vybaven je i kvalitními LED světlomety a blinkry. Na řídítkách se pak nachází LCD panel, na kterém jsou přehledně zobrazeny všechny důležité informace. Sedlo je odnímatelné, řídítka lze snadno sklopit, po složení se proto dá naložit i do většího kufru automobilu.

Skútr je poháněný bezuhlíkovým motorem a je homologován pro provoz na pozemních komunikacích. Motor je napájen z kvalitního lithiového akumulátoru, plně nabitý tak umožňuje dojezd až 50 km. Maximální rychlost je omezena na 45 km/h, proto jej mohou řídit již osoby od 15let s řidičským oprávněním skupiny AM.
E-skútr je k dostání v černé a bílé barvě v kamenných pobočkách Hecht a na www.hecht.cz za 38 990 Kč.

Hecht Cocis Zero: Elektrický skútr pro dva
Dvoumístný elektrický skútr, který na první pohled zaujme svými robustními pneumatikami a jednoduchými liniemi pevné konstrukce. Pohodlně se na něm svezou dvě osoby, zadní místo je vybaveno opěrátkem na záda.

 

Skútr je ideální jak do městského provozu, tak na přejíždění kratších vzdáleností mimo město, například pro dojíždění do zaměstnání nebo do školy.

Vybaven je kotoučovými brzdami, bezdušovými pneumatikami, motor je napájen z kvalitního lithiového akumulátoru.

Na plně nabitou baterii ujede až 60 km. Akumulátor je uložen ve skříňce pod sedlem, v podlaze pod nohami řidiče je další skříňka, kam je možné volitelně umístit náhradní akumulátor pro delší cesty.
Je poháněný bezuhlíkovým motorem s homologací pro provoz na pozemních komunikacích. Jeho maximální rychlost je omezena na 45 km/h, proto jej mohou řídit i osoby od 15 let s řidičským oprávněním skupiny AM.

K dostání je v několika barevných variantách (černá, modrá, červená) za 35 990 Kč na www.hecht.cz a v kamenných prodejnách Hecht.

 

 

PR