Dennis Waszek a jeho žluté Lamborghini Super Trofeo Evo budou obhajovat.

Dennis Waszek se letos bude soustředit na obhajobu titulu v GTC

Dennis Waszek a jeho žluté Lamborghini Super Trofeo Evo týmu GT2 Motorsport jsou stálicemi startovního roštu ESET Cupu kategorie GTC. Stejně jako v minulých letech, i loni střídal během víkendů Lamborghini a BMW kategorie GT3 a dosáhl na titul v obou kategoriích. Letos se však bude soustředit jen na třídu GTC.

Sezona klepe na dveře. Chystáte se na obhajobu titulů v GTC a ve vytrvalosti GT3?
Tento rok bude v třídě GTC větší konkurence, což mě velice těší, protože bude o dost větší zábava pro mě i pro diváky. Z tohoto důvodu se budu letos soustředit pouze na kategorii GTC a dám do toho všechno, abych titul obhájil.

 

Pojedete opět s Lamborghini?
Ano, pojedu se stejným Lamborghini Super Trofeo Evo jako posledních pár sezon a doufám, že budu stále konkurenceschopný i proti novějším vozům, které letos nastoupí.

A co starty v jiných sériích? Loni jste se například skvěle předvedl v GT Open?
GT Open byl skvělý zážitek a určitě bych si ho rád zopakoval. Nicméně zatím nemám nic potvrzeného a případné starty se budou asi řešit v průběhu sezony. Plánuji ještě testování ve Spa-Francorchamps a na Nordschleife, protože to jsou mé oblíbené okruhy.

 

Letos se poprvé pojede na Oscherslebenu. Už jste tam někdy jel?
Před několika lety jsem na Oscherslebenu testoval VW Golf Cup a trať se mi moc líbila, jelikož je hodně technická. S lamborghini to určitě bude úplně jiná zkušenost a moc se na ni těším. Připravovat se budu klasicky s on-boardy a případně na simulátoru.

 

Zdroj