Členové věrnostního programu Shell ClubSmart v ní mohou soutěžit

Shell nabídne zákazníkům možnost vyhrát nový vůz BMW A DALŠÍCH VÍCE NEŽ 700 VÝHER

 

Praha, 9. května 2023 – Lokální partnerství mezi značkami Shell a BMW se odráží v připravované kampani, která byla spuštěna začátkem května na všech čerpacích stanicích Shell v České republice. Členové věrnostního programu Shell ClubSmart v ní mohou soutěžit o atraktivní hlavní ceny.

Tou nejhodnotnější je zcela nový vůz BMW 320i. Další cenou je zapůjčení vozu BMW na víkend, který získá 5 výherců. Pro všechny zákazníky Shell je pak připraveno dalších 700 cen s brandingem BMW.  

Nová kampaň se značkou BMW poběží na čerpacích stanicích Shell od 8. května do 9. července, tedy přesně 9 týdnů. Zákazníci se do ní budou moci zapojit prostřednictvím speciálních kódů na hracích kartách, které získají natankováním 30 litrů paliv Shell FuelSave, Shell V-Power, zakoupením prémiového programu v myčce nebo 2 vod do ostřikovačů Smart. Za natankování 30 litrů Shell V-Power zákazník získá dokonce karty dvě.

Losování o hlavní ceny proběhne po skončení kampaně, a to ze všech registrovaných kódů členů věrnostního programu Shell ClubSmart, kteří nevyhráli některou ze 700 cen s brandingem BMW. Nejhodnotnější z cen, nový vůz BMW 320i, výherce dostane v atraktivní červené barvě. 

 

O menší ceny s brandingem BMW se bude losovat již během kampaně každý týden. Pro zákazníky bude připraveno týdně 80 výher. Mezi menšími cenami s brandingem BMW výherci najdou takové ceny jako například cestovní tašky a batohy, městské koloběžky, deštníky, termohrnky nebo sluneční brýle.

Shell je technologickým partnerem značky BMW na globální úrovni, a to pro paliva i maziva. Díky technologickému partnerství používají prémiové oleje a maziva Shell autorizovaní prodejci a servisy BMW ve více než 140 zemích celého světa. Paliva Shell V-Power, která mají čisticí schopnosti a napomáhají zvyšování výkonu motorů, jsou doporučeným palivem pro sportovní řadu BMW M.

Aby toho nebylo málo, Shell je také prémiovým technologickým partnerem závodní divize BMW.

 

Shell Czech Republic a.s.

Společnost Shell Czech Republic a.s. zastupuje obchodní zájmy Shell plc v České republice. Provozuje rozsáhlou síť 183 čerpacích stanic, systém palivových karet Shell a plní letadla leteckým palivem na nejvýznamnějších letištích.

Více informací naleznete na www.shell.cz.