Od pátku 19. 5. do soboty vozy Opel za neopakovatelné ceny.

Opel jede další „čtyřiadvacítku

  • Od pátku 19. 5. 2023 do soboty 20. 5. 2023 vozy Opel za neopakovatelné ceny

Mezi znalci automobilového trhu bývá začátek hlavní motoristické sezony už tradičně spojený s legendární kampaní automobilky Opel, totiž akcí Opel 24 hodin. Jde o prodejní kampaň, kdy mají zájemci jedinečnou šanci pořídit si jakýkoli nový vůz z širokého modelového portfolia německé automobilky Opel za opravdu neopakovatelně zvýhodněné ceny.

Letošní akce Opel 24 hodin přináší nejenom mimořádně výhodné ceny, ale také mnoho dalších benefitů, jako je prodloužená 5-letá záruka a služba Opel asistence na 5 let zdarma nebo vybrané originální příslušenství Opel se slevou až 40 procent.

Letošní „čtyřiadvacetihodinovka“ Opel 24 hodin startuje v pátek 19. 5. 2023 a zákazníci si budou vybrat ze široké nabídky cenově zvýhodněných skladových vozů, kterou jsou okamžitě k dispozici.

Akce není omezena ničím jiným než časem a počtem vozů v nabídce. Do kampaně Opel 24 hodin je zařazeno téměř 1100 skladových vozů… což je vysoké číslo, ale ani tak by zájemci neměli příliš váhat! Vybrat si mohou prakticky jakýkoli vůz značky Opel – od malé Corsy přes skvělou Astru (německé „Auto roku“) a dvojici kompaktních SUV Crossland/Mokka až po suverénní SUV Grandland (vrcholem zvýhodněné nabídky je nedávno představená špičková verze Grandland GSe o výkonu 300 k s pohonem všech kol). Ve zvýhodněné nabídce nechybějí ani užitkové vozy Combo/Movano.

Veškeré detaily časově omezené nabídky zvýhodněných vozů akce Opel 24 hodin lze najít na stránkách www.opel24hodin.cz, kde si zájemci mohou už v předstihu a z klidu domova prohlédnout nejenom nabídku vozů a jejich akční ceny, ale dokonce si preferovaný model rezervovat.

Opel Corsa

O Opelu

Opel je jedním z největších evropských automobilových výrobců. Díky masivní elektromobilní ofenzívě je Opel lídrem v trendu snižování emisí CO2. Značku založil Adam Opel v německém Rüsselsheimu v roce 1862 a už v roce 1899 začala společnost vyrábět automobily.

Opel je součástí skupiny Stellantis NV, která vznikla v lednu 2021 propojením koncernů Groupe PSA a FCA Group.  Opel (a jeho anglická sesterská značka Vauxhall) je zastoupený na trzích více než 60 zemí světa a krok po kroku vstupuje na další mezinárodní trhy.

Opel momentálně implementuje strategii elektrifikace pro zabezpečení svého trvalého růstu a v zájmu naplnění požadavků zákazníků na mobilitu budoucnosti. Do roku 2024 bude každá evropská modelová řada značky Opel zahrnovat elektrickou verzi. Po roce 2028 se Opel bude v Evropě plně soustředit na elektromobily.