MS enduro pokračovalo třetím podnikem ve Finsku.

Info k třetímu podniku mistrovství světa GP enduro, 26.-28.5.2023 Finsko – Heinola

GP Enduro Finsko, Heinola – třetí podnik letošního seriálu mistrovství světa je minulostí. V náročném Finském terénu a na obtížných měřených testech vybojovali reprezentanti KBS TEAMu a České republiky velmi cenné body do průběžného hodnocení světového šampionátu ve svých třídách.

Kryštof Kouble ve třídě GP E2 v sobotu 7.místo a v neděli 8. V průběžném hodnocení seriálu třídy GP E2 figuruje na 8.místě. Ve třídě GP Junior v sobotu předvedl prozatím své výsledkové maximum ve své kariéře Matěj Škuta, když ve třídě GP Junior2 obsadil 4.místo a v absolutním hodnocení juniorů bral body za 10.místo.

V neděli pak přidal body za 7.místo ve třídě GP Junior2 a 14.místo absolutně.

 

V průběžném hodnocení seriálu třídy GP Junior2 figuruje na 6.místě a v absolutním hodnocení na 15.místě. Ve třídě Open4s vybojoval Jakub Hroneš v sobotu 4.místo a v neděli pak 6.místo. V průběžném hodnocení seriálu třídy Open4s figuruje na 4.místě.

Seriál GP Enduro pokračuje příští týden 1.-3.6.2023 ve Švédském Skovde. Tentokrát bude start prologu již ve čtvrtek večer a hlavní soutěžní dny jsou v pátek a sobotu.

 

Foto archiv KBS Team. 

Další info-foto-video a rozhovor viz ZDE.

Láďa Krupička

 

 

KBS TEAM
http://www.kbs.cz