Rok od rekordu Roberta Kostřici na trati v Lipníku nad Bečvou.

Rok od rekordu týmu Kostřica Karting Sport

Před rokem v říjnu zajeli jezdci týmu Kostřica Karting Sport na motokárové dráze v Lipníku nad Bečvou skvělé výkony. Dokonce byl z toho i traťový rekord!

Robertu Kostřicovi trať v Lipníku sedí. Již od roku 2020 tam předvádí slušné výkony. Když se spojí dobré nastavení motokáry, pneumatiky a jezdec, může z toho být dokonalý čas. O tom se přesvědčil, když zajel absolutní rekord trati, který překonal až o šest desetin sekundy (0:29,043).

 

„Jsem rád, že se mně a mému týmu zde podařilo zajet takové výsledky. Tuto trať mám rád, i když je tu místy hodně uskákaná,“ uvedl k tomuto úspěchu Kostřica.

Ani další z týmových jezdců – Jakub Adamík rozhodně nezůstal pozadu. Ze všech týmových jezdců udělal největší progres v čase právě on, když si připsal čas 0:30,173, čímž vylepšil svůj osobní rekord o dvě vteřiny.

„V minulé sezóně se nám dařilo, byla lepší, cítím, že v sezónách se sudým číslem se mi daří víc. S Robertem jsme tam minulý rok zajeli vynikající výkony. Trať je sice místy uskákaná, ale je i rychlá, což mám rád. Řízení motokáry na tomto tréninku bylo velmi dobré,“ řekl Jakub Adamík o rekordu z minulého roku.

 

Patrik Černocký, který se v týmu věnuje především fotografování, dokázal, že i s motokárou to umí, když zajel krásný čas 0:32,338.

 

 

Kostřica Karting Sport