Citroën nabízí také elektrické modely se státní dotací .

CITROËN NABÍZÍ NOVÉ BERLINGO, ELEKTRICKÉ VOZY S DOTACEMI A HODNOTÍ PRODEJNÍ AKCI HAPPY DAYS

  • Na konci března proběhla v showroomech Citroën tradiční obchodní akce Happy Days. Oslovila zákazníky po celé republice a stala se příležitostí pro ty, kteří hledali výhodné nabídky na nová vozidla značky Citroën
  • Od začátku dubna Citroën nabízí také elektrické modely se státní dotací
  • V průběhu měsíce se v showroomech objeví Nový Citroën Berlingo

Během prodejní kampaně Happy Days se přes dealerství Citroën po celé republice objednalo více než 600 vozů. Nejvíce žádostí přišlo na modely C3, C4 a Berlingo, což svědčí o velké oblibě těchto vozidel.

Citroën děkuje všem svým stálým zákazníkům za jejich podporu a důvěru, kterou mu projevují a taktéž děkuje všem novým zákazníkům, kteří se během akce Happy Days připojili k rodině Citroën.

 

V průběhu dubna bude prodejní síti k vidění Nový Citroën Berlingo a ë-Berlingo v osobní verzi, které přinášejí moderní design a vynikající jízdní vlastnosti. Jsou k dispozici ve dvou stupních výbavy PLUS a MAX, s délkami M nebo XL, která nabízí navíc dvě samostatná sklopná a vyjímatelná sedadla ve třetí řadě a zásuvku 12V pro třetí řadu sedaček.

K objednání je také verze PROFI, osobní verze s homologací N1 v délce M nebo XL, s možností odmontování dělící přepážky, ve výbavě YOU a PLUS.

 

S akční slevou a bonusem za starý vůz můžete pořídit nové osobní Berlingo s benzínovým, naftovým nebo elektrickým motorem, již od 525 000 a verzi PROFI od 505 000 Kč. Samozřejmostí je exkluzivní financování – úvěr s 0% navýšením od Citroën Financial Services a prodloužená flexibilní značková záruka až na 8 let/200 000 km.

 

Od dubna Citroën přichází s nabídkou svých elektrických modelů s výhodnou státní dotací: na nákup osobního vozu 200 00 Kč bez DPH, užitkového vozu 250 000 Kč bez DPH a na neveřejné dobíjecí stanice až 150 000 Kč bez DPH. Pro malé, střední i velké podniky, které uvažují o přechodu na elektromobily, je toto nejlepší okamžik pro pořízení bezemisního vozu Citroën.

Bez ohledu na to, jestli preferujete kompaktní a stylový model Citroën ë-C4, elegantní sedan ë-C4 X, praktický a prostorný Citroën ë-Berlingo nebo elektrické užitkové vozy, bez kompromisů ve výkonu a stylu. Všechny vozy jsou skladem ihned k dispozici. Pro potřeby dotace nabízíme klientům 2 úvěrové produkty: 0% navýšení na 12 měsíců a až na 84 měsíců nabízíme úrok 5,9%.

 

 

 

Příklady skladových vozů: https://bit.ly/3U5vR4J

Více informací o dotacích na elektromobilitu:

 

PR