Široký výběr modelů VW ihned k odebrání za akční ceny.

Volkswagen Užitkové vozy nabízí široký výběr mimořádně výhodných skladových vozů

  • Rychlá a snadná cesta za volant osobních i užitkových modelů značky Volkswagen Užitkové vozy
  • Široký výběr téměř všech modelů ihned k odebrání za akční ceny
  • K dispozici jsou i mimořádně oblíbené vozy modelové řady T6.1

  Značka Volkswagen Užitkové vozy významně rozšířila nabídku skladových vozů u svých autorizovaných prodejců v České republice. Zákazníci mají na výběr rozmanité varianty téměř všech modelových řad včetně mimořádně oblíbených modelů T6.1 nebo legendárních obytných vozů California.

Skladové vozy Caddy, T6.1 a Crafter lze pořídit za akční ceny bez čekacích lhůt. A k dispozici jsou i plně elektrické vozy ID. Buzz a ID. Buzz Cargo.

 

„Situace v dodavatelských řetězcích se od začátku letošního roku postupně zlepšuje, což nám umožňuje rozšiřovat pro naše zákazníky nabídku oblíbených skladových vozů, které jsou u našich autorizovaných prodejců ihned k odběru,“ říká Mirka Cimrová, vedoucí divize Volkswagen Užitkové vozy společnosti Porsche Česká republika.

„Skvělou zprávu mám také pro fanoušky modelů T6.1. Přestože u této modelové řady již nelze objednávat nové vozy do výroby, skladové vozy jsou stále k dispozici.“

 

 

U autorizovaných prodejců značky Volkswagen Užitkové vozy čeká v současnosti na své nové majitele více než 500 skladových vozů za mimořádně výhodných podmínek včetně atraktivního financování a bez čekacích lhůt. Široká nabídka zahrnuje osobní MPV, užitková kombi i skříňové varianty modelových řad Caddy, Multivan 6.1, California 6.1, Transporter 6.1 a Crafter.

Nechybí ani elektrické modely ID. Buzz a ID. Buzz Cargo či populární obytné modely od kompaktních kempovacích vozů Caddy California přes legendární všestranné vozy California 6.1 až po největší verze Grand California pro nekompromisní cestovatelské zážitky.

Nabídku završují podvozky Crafter s kabinou pro specializované nástavby.

 

Kompletní aktuální nabídku skladových vozů značky Volkswagen Užitkové vozy na českém trhu naleznete ZDE. 

 

 

 

Značka Volkswagen Užitkové vozy:

„We transport success, freedom and future.“ Značka Volkswagen Užitkové vozy jako přední výrobce lehkých užitkových vozů zásadním a trvale udržitelným způsobem utváří přepravu zboží i osob a poskytování služeb. Naše vozidla přepravují stavební dělníky, rodiny a dobrodruhy, pečivo, balíky nebo surfovací prkna. Každý den pomáhají bezpočtu lidí na celém světě odvádět dobrou práci, slouží jako mobilní servisní dílny a dopravují lékaře záchranné služby a policisty na místo nasazení.

Celkem 24 000 zaměstnanců vyrábí v závodech Hannover (D), Poznań (PL), Września (PL) a Pacheco (ARG) vozy modelové řady Transporter, Caddy, Crafter a Amarok a ID. BUZZ – výhradně elektricky poháněné verze naší ikony, modelu Bulli. Volkswagen Užitkové vozy je navíc v koncernu Volkswagen vůdčí značkou pro autonomní jízdu a poskytování mobility a přepravy jako služby (MaaS – Mobility as a Service; TaaS – Transport as a Service) – tedy oblasti, v nichž utváříme mobilitu budoucnosti.

Tak udržujeme v pohybu celou společnost a plníme její požadavky na čistou, inteligentní a trvale udržitelnou mobilitu. Volkswagen Užitkové vozy tím naplňuje motto své značky: Přepravujeme úspěch, svobodu a budoucnost.

 

Informace o všech aspektech značky Volkswagen Užitkové vozy a výrobního závodu v Hannoveru naleznete na:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/volkswagen-commercial-vehicles-/

Twitter: http://twitter.com/VWCV_official

YouTube: https://www.youtube.com/c/vwnutzfahrzeuge/featured

Facebook: https://www.facebook.com/VolkswagenNutzfahrzeugeMeinWerk/

Podcast „wetransportsuccess“: https://www.radio.de/p/wetransportsuccess

 

 

Porsche Česká republika je největším importérem osobních a užitkových vozidel do České republiky. Na českém trhu zastupuje značky Volkswagen osobní vozy, Audi, SEAT, CUPRA a Volkswagen Užitkové vozy, včetně programu prodeje prověřených použitých vozů Das WeltAuto.

S projektem nabíjecí infrastruktury MOON společnost vstoupila v roce 2020 do nové éry trvale udržitelné osobní mobility založené na elektrických pohonech a digitalizaci.

Porsche Česká republika s.r.o.

www.vw-uzitkove.cz

www.facebook.com/VolkswagenUzitkoveVozy